Notícies

4 principals innovacions de recursos humans el 2019

Enreach 02/05/2019
Clock icon 5 min

Segons diversos estudis, el sector de la gestió de recursos humans arribarà als 30 mil milions de dòlars el 2025. El negoci de crear solucions innovadores de recursos humans està a l’alça. Una indústria que inclou a professionals que històricament han estat sobrecarregats amb els complicats processos d’administració del cicle de vida de cada empleat, actualment està experimentant una allau d’innovació.

Les tendències en tecnologia de recursos humans pel 2019 inclouen solucions que promouran el compromís dels empleats, diversificaran la contractació de persones, expandiran el benestar corporatiu i usaran la intel·ligència artificial per millorar les operacions de RRHH.

En l’actualitat, l’augment de tecnologia innovadora pel lloc de treball reflecteix el canvi cap a una experiència més integral dels empleats.

4 principals innovacions de recursos humans el 2019 
  • Promoure el compromís dels empleats.
  • Diversificar la contractació de persones.
  • Estendre el benestar corporatiu.
  • Racionalitzar les operacions de recursos humans amb IA.
1) Promoure el compromís dels empleats

Les empreses augmentaran les despeses de contractació d’empleats en un 45% el 2019. El compromís de l’empleat és el nivell de connexió emocional amb la seva organització, quan els treballadors es senten valorats, la seva dedicació i entusiasme per les seves tasques i companys de feina. Això, a la vegada, augmenta la retenció, el rendiment i la productivitat dels empleats.

Hi ha moltes opcions per millorar el compromís dels empleats. El personal de recursos humans pot utilitzar el software de contractació d’empleats per sol·licitar i realitzar un seguiment dels comentaris dels seus empleats, reconèixer els seus assoliments i promoure una activitat positiva. Aquestes eines obtenen informació pràctica dels comentaris dels empleats que són essencials per millorar el compromís.

A més, hi ha una varietat de solucions per ajudar a involucrar als treballadors més enllà del software de compromís dels empleats. Aquestes inclouen solucions que ofereixen capacitació i educació contínues, desenvolupament professionals, reconeixement, així com la creació de programes sobre temes com el benestar físic, mental i financer.

2) Diversificar la contractació de persones

Un informe recent de McKinsey & Company va trobar que la diversitat ètnica i de gènere en el lloc de treball es correlaciona positivament amb els seus guanys. Cada cop més, les empreses establiran objectius de diversitat que el personal de recursos humans i els gerents de contractació hauran de complir. Per fer-ho, hauran de dissenyar plans de treball clars per aconseguir la diversitat de gènere, ètnica, cultural i generacional.

Afortunadament, hi ha un nombre creixent de solucions tecnològiques destinades a ajudar al personal de RRHH a fer precisament això.

Per reduir la prevalença del sexisme, el racisme, l’envelliment i el classisme durant el procés de contractació, el personal de RRHH pot implementar una varietat d’eines de reclutament, selecció de candidats, entrevistes i avaluació. Aquestes solucions proporcionen una varietat de característiques per ajudar a les empreses a diversificar el seu talent. L’analítica diversa, per exemple, pot ajudar a les empreses a comprendre i comparar com la seva organització es classifica en diversitat amb respecte als seus competidors. A més, algunes solucions es centren en redactar informació com el gènere, la raça, l’origen ètnic o l’educació durant el procés d’escaneig i entrevista del currículum, destacant les habilitats i l’experiència del treball.

3) Estendre el benestar corporatiu

Les iniciatives de benestar corporatiu que es centren en la salut mental i financera, a més de les solucions de benestar físic, s’estendran en un 40% el 2019. Les empreses empraran solucions de salut mental, financera i benestar físic per millorar la salut i la salut dels empleats.

Els programes de benestar corporatiu s’estan estenent més enllà de centrar-se únicament en la salut física dels empleats. La tecnologia pot ajudar a les empreses a millorar els seus programes de benestar corporatiu per incloure solucions de benestar financer i de salut mental. Aquests programes de benestar estan orientats a millorar la participació dels empleats al proporcionar-los el suport que necessiten per ser més productius.

Per proporcionar una solució de benestar corporatiu integral, les empreses augmentaran el seu pressupost, es centraran en integrar solucions per millorar l’accés dels empleats i adoptaran solucions digitals. Les empreses es centraran en iniciatives de benestar emocional, que inclouen tallers de maneig de l’estrès, sales de meditació i activitats d’atenció plena i integració de la vida laboral.

Un major enfoc en el benestar corporatiu disminueix l’estrès i l’esgotament, donant com a resultat empleats més productius i una cultura organitzacional positiva. El benestar és un component essencial per a una cultura empresarial positiva, atractiva i inclusiva, i les iniciatives de benestar corporatiu continuaran creixent el 2019.

4) Racionalitzar les operacions de recursos humans amb IA

Les innovacions en tecnologia de recursos humans impulsades per IA augmentaran en un 35% al llarg del 2019. Les empreses estan aprofitant cada cop més la tecnologia de IA per ajudar a identificar oportunitats de dades, millorar els fluxos de treball interns i augmentar la productivitat, entre d’altres.

Les tecnologies de recursos humans incorporades en IA també poden ajudar a les empreses a millorar l’experiència dels empleats, augmentant el seu compromís i millorant la cultura de l’empresa.

L’aprenentatge automàtic, una aplicació de la intel·ligència artificial, empra dades per aprendre, identificar patrons i prendre decisions. Aquestes eines redueixen la quantitat de poder humà necessari per realitzar un treball de manera ràpida i eficaç. Mentrestant, augmenten tant el temps de resposta com l’accés a la informació.

Les tecnologies impulsades per la IA continuaran millorant i augmentant en tot el sector de recursos humans. A mesura que s’estengui la demanda d’aquestes tecnologies, no hi haurà escassetat de noves innovacions en el proper any.

Tots entenem que els beneficis d’una força laboral diversa, compromesa i mental, física i financerament saludable. Per crear una cultura de treball pròspera, productiva i compromesa, les empreses necessiten reclutar, contractar i retenir als millors talents.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo