Altres

5 claus per millorar la mobilitat a les empreses

Enreach 18/07/2017
Clock icon 2 min

Els treballadors actuals, i especialment aquells que ara s’estan incorporant com a nova força de treball, demanden estratègies de mobilitat integrals a les empreses que els permetin beneficiar-se dels avantatges de les noves tecnologies i la connectivitat.

Així, cada cop són més les noves empreses digitals, de tots els sectors i de totes les mides, que integren la mobilitat com un pilar clau de la seva estratègia de negoci.

Aquesta és una tendència constant en els últims anys que, per quart any consecutiu, confirma l’estudi “Executive Enterprise Mobility Report” elaborat per Apperian i CITO Research a partir de les respostes de més d’un centenar de professionals de la mobilitat pertanyents a una desena d’indústries diferents de tot el món, combinades amb l’enorme base de dades que posseeix Apperian relativa a l’ús de gairebé tres milions d’aplicacions mòbils.

Tota aquesta informació ha servit de base per determinar i examinar quines són les principals tendències actuals en mobilitat, així com els principals factors que impulsen el seu continu creixement.

No obstant, l’adopció de solucions de mobilitat com a part integral d’estratègies més àmplies de transformació digital, és un procés que encara no ha acabat, i que evoluciona al mateix temps que ho fa la pròpia evolució tecnològica i la pròpia societat. És per això que el valor més determinant d’aquest treball radica precisament en la seva part final on, a partir de l’anàlisi de les dades disponibles, es conclouen una sèrie de recomanacions clau per ampliar i optimitzar els plans de mobilitat a les empreses:

  1. És el moment d’aprofitar allò après, és a dir, tractar d’obtenir un major benefici aprofitant les tècniques d’ús d’aplicacions mòbils que ja han demostrat la seva efectivitat.
  1. Les empreses han de determinar el grau de penetració de les seves aplicacions en tant que aquestes només poden oferir el màxim valor quan arriben a tots aquells que se’n poden beneficiar.
  1. Involucrar als usuaris en el desenvolupament d’aplicacions mòbils proporcionant-los eines RMAD, supervisant l’adopció d’aplicacions, analitzant les taxes d’ús, determinant on es necessita una major promoció i educació, etcètera, amb la finalitat d’evitar l’anomenat “coll d’ampolla” de les TI.
  1. Maximitzar la flexibilitat permetent i fins i tot fomentant que els empleats utilitzin els dispositius mòbils que prefereixin (BYOD) al temps que es situa la seguretat en el nivell d’aplicació i es protegeix el més valuós, les dades corporatives.
  1. Crear equips especialitzats en mobilitat a les organitzacions capaços de coordinar amb eficiència idees i estratègies a la vegada que aprenen del valuós feedback.
Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo