Altres

6 tendències en solucions de mobilitat empresarial pel 2019

Enreach 10/01/2019
Clock icon 4 min

El mòbil ha portat la transformació de les formes en què treballem, interactuem amb les empreses i fins i tot passem temps degut als diversos avenços tecnològics. No importa quin sigui el model de negoci, l’escalabilitat o la mida de l’organització, els CEO estan implementant solucions de mobilitat empresarial.

Es difícil per aquestes empreses mantenir-se competitives en els escenaris de negocis actuals, però les solucions de mobilitat empresarial poden capacitar fàcilment als CEO mitjançant l’augment de la productivitat, la millora de la col·laboració i la comunicació.

Les empreses ara poden mantenir-se a l’avantguarda en la competència amb major eficiència. No obstant, les organitzacions han d’adoptar aquestes solucions en profunditat i amb tots els diferents tipus de tendències tecnològiques per assolir un resultat òptim. El desenvolupament d’aplicacions personalitzades liderarà el camí.

6 tendències en solucions de mobilitat empresarial pel 2019
1) Ascens de la Intel·ligència Artificial (IA)

La intel·ligència artificial és una de les tecnologies de més ràpid desenvolupament que s’utilitza a tot arreu. Ara tot a Internet ha canviat el seu enfoc en l’aprenentatge automàtic. Per adoptar l’automatització completa, la tecnologia d’aprenentatge automàtic ha d’anar molt més enllà de les restriccions generals per a una correcta integració.

No obstant, hi ha diverses companyies que encara estan endarrerides en l’adopció inherent de l’automatització, i tendeixen a ignorar la importància general de la IA en diverses operacions comercials. Amb el temps i la tecnologia, la majoria de les organitzacions estan prosperant per aprofitar el poder complet de la Intel·ligència Artificial.

2) Creixent adopció de BYOD (Bring Your Own Device)

Hi ha moltes empreses que estan adoptant la tendència de demanar als seus propis empleats que portin el seu propi dispositiu a l’oficina. Pot ser el seu portàtil, el seu telèfon mòbil i fins i tot la seva tauleta. Aquesta cultura també implica un menor cost que implica la compra global de dispositius de compra per a l’oficina de l’empresa.

Però la restricció completa de l’ús dels dispositius personals dels empleats en l’oficina podria posar en risc les dades oficials i els empleats podrien no tenir el software adequat a nivell empresarial. Aquestes restriccions poden eliminar-se fàcilment fent ús del dispositiu dels empleats amb la versió empresarial de diferents aplicacions.

3) Migració al núvol

Bàsicament significa que l’ús del núvol amb la finalitat d’emmagatzemar les dades oficials ha augmentat d’acord amb les demandes de les oficines. Les empreses han d’emmagatzemar diferents tipus de dades relacionades amb el treball, els clients, els empleats, etc., però l’ús complet dels telèfons mòbils també ha dificultat l’emmagatzematge, ja que certament tenen menys espai d’emmagatzematge.

Per complir amb la demanda general d’emmagatzematge de dades, l’emmagatzematge en el núvol sembla ser la millor opció. El benefici més important d’emprar l’emmagatzematge en el núvol és que pot permetre als empleats accedir i fins i tot fer ús de les dades que s’emmagatzemen des de qualsevol lloc del món amb una completa connectivitat a Internet. El desenvolupament d’aplicacions personalitzades adoptarà ràpidament la migració al núvol per proporcionar les millors solucions possibles.

4) Improvisar el model de seguretat

Donat que els empleats portaran els seus propis dispositius personals a les seves oficines, el compliment de les diferents mesures de seguretat seguirà sent l’amenaça més important per a l’empresa. Per tant, mantenir l’alta seguretat a través d’un model de seguretat de múltiples capes segueix sent la millor opció per escollir. Com més alta és la seguretat de les dades, més segur és. La seguretat de múltiples capes és bastant difícil de trencar. La informació general de les empreses segueix sent l’actiu més costós de qualsevol empresa i la protecció d’aquestes dades és la major responsabilitat de l’empresa. 

5) Creixent demanda de serveis basats en la ubicació

Els consumidors s’estan tornant més experts en tecnologia amb la majoria dels clients que ara usen els seus dispositius mòbils per cercar diferents negocis o serveis locals. Degut al rastrejador d’ubicació GPS juntament amb la cerca avançada de Google, mostra els millors resultats de la cerca que és la més propera a la ubicació actual del client. Sens dubte, tindrà un impacte en les empreses en cas que es centri en dirigir-se a l’audiència local a través de l’ús d’Internet.

6) Major mobilitat

Donat que l’ús de telèfons mòbils ha augmentat en les oficines, per aprofitar el procés complet d’automatització en petites i grans empreses, les solucions de mobilitat empresarial poden exercir un paper crucial. El requisit de l’ús d’aplicacions basades en l’empresa s’ha multiplicat. Sens dubte, ha augmentat l’ús de telèfons mòbils que ha donat lloc a una menor dependència del treball en els ordinadors. Aquesta revolució ha portat mobilitat a tot el lloc de treball. La informàtica de la mobilitat empresarial també augmentarà en un futur proper.

En conclusió, amb la creixent tendència dels últims avenços tecnològics, les empreses han d’invertir molt en millorar els processos de negocis. L’automatització segueix sent l’aspecte clau per impulsar la productivitat i l’eficiència de les empreses. En aquest sentit, les solucions de mobilitat empresarial poden exercir un paper crucial. Aquestes tendències mencionades anteriorment en aquestes solucions lideraran el mercat l’any 2019.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo