Sistemes de telefonia empresarial

El 60% de les empreses es traslladarà al núvol el 2019

Enreach 06/02/2018
Clock icon 2 min

La transformació digital és un imperatiu entre les empreses d’avui en dia, i el núvol exerceix un paper habilitador clau. Amb les primeres estratègies en el núvol convertint-se en la nova norma, la tecnologia s’ha convertit en l’accelerador de la transformació. L’adopció del núvol està augmentant a mesura que les empreses busquen assolir els seus objectius de construir més ràpid i funcionar millor a costos més baixos. Tant és així que, segons un informe de 451 Research, el 60% de les empreses es traslladarà al núvol el 2019.

D’aquesta manera, la majoria de les organitzacions realitzaran les operacions de TI fora de les instal·lacions per a finals de 2019, principalment a través de la infraestructura del núvol i les ofertes de Software com a Servei (SaaS).

SaaS, el model cloud més utilitzat

Això coincideix amb el recent creixement en el mercat del núvol: els serveis en el núvol van créixer gairebé un 29% en la primera meitat de 2017, amb ingressos de 63.200 milions distribuïts en SaaS, Plataforma com a Servei (PaaS) i Infraestructura com a Servei (IaaS). SaaS va representar el 69% de la participació total en el mercat del núvol i pot ajudar potencialment als departaments de TI a reduir costos.

Les empreses asseguren que el major augment de la despesa aquest any serà per a TI lliurat com un servei, en lloc d’en les instal·lacions, segons l’informe de 451 Research. La seguretat també rebrà una major quantitat de diners, amb el 16% de les organitzacions dient que serà el major augment pressupostari el 2018.

Segons aquest informe, les principals iniciatives de TI pel 2018 estan centrades en les següents dades:

1.- Intel·ligència empresarial (45%).

2.- Aprenentatge automàtic i intel·ligència artificial (29%).

3.- Big Data (28%).

El núvol, clau en l’estratègia de les empreses

Els resultats de l’informe de 451 Research van demostrar la importància del núvol en l’estratègia empresarial degut a la seva agilitat, fiabilitat, escalabilitat i flexibilitat.

A l’hora de seleccionar un proveïdor de serveis de comunicació en el núvol per empreses, les organitzacions valoren factors com la garantia de seguretat de les dades, la disminució de costos gràcies a serveis de pagament per ús, o la integració amb la resta de solucions tecnològiques ja implementades prèviament a l’empresa.

En conclusió, segons la consultora 451 Research, ara més que mai, les organitzacions busquen orientació i experiència a mesura que es sotmeten a iniciatives de transformació aprofitant el núvol.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo