Altres

Avantatges de tenir el teu fax corporatiu en el núvol

Enreach 15/11/2017
Clock icon 1 min

Tot i que el fax és un sistema de comunicació molt del segle XX, encara hi ha empreses i organitzacions que necessiten utilitzar-lo a diari per temes legals o de seguretat. No obstant, avui en dia ja ningú es planteja rebre faxos de la mateixa manera que es feia fa 30 anys, mitjançant una màquina connectada a una única línia telefònica. Actualment els faxos s’envien i emmagatzemen des del núvol a través de sistemes de fax virtual.

El fax virtual és un sistema de fax basat en Internet que s’empra com un compte de correu electrònic, sense necessitat de màquina ni consumibles, sent el contingut del fax l’annex al correu. Poden rebre el fax tantes persones com comptes de correu s’associïn al número de fax.

Els serveis de fax virtual compten amb tots els avantatges dels serveis ‘cloud’, i algunes característiques diferencials.

  • Estalvi: No requereix de cap tipus d’instal·lació addicional, només es necessita disposar d’un navegador web i d’un correu electrònic. Tampoc existeixen despeses en maquinària, manteniment i consumibles, ni és necessari tenir cap tipus de línia de fax dedicada.
  • Facilitat d’ús: Els faxos s’envien o reben des d’un compte de correu electrònic des de qualsevol lloc on es disposi de connexió a Internet (en lloc de rebre’ls sempre en el lloc on està la línia telefònica del fax).
  • Sense límits: No hi ha límit de faxos entrants o sortints simultanis (el fax mai comunica).
  • Emmagatzematge online: Emmagatzematge dels documents en format pdf i accés a l’històric 24/7.
  • Integració: Integració amb els teus sistemes corporatius CRM o ERP mitjançant protocols post http o web services. Centralització de la gestió de faxos a través d’un compte de correu.

Tots aquests avantatges converteixen al fax virtual en un servei que ofereix a les empreses la màxima eficiència i flexibilitat per enviar i rebre comunicacions.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo