Notícies

120 treballs competeixen a la 2ª edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions

Enreach 16/09/2013
Clock icon 1 min

Un total de 120 treballs opten al Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions, convocat per Masvoz amb l’’objectiu de reconèixer la tasca dels professionals del periodisme que contribueixen a apropar a la nostra societat la realitat del progrés tecnològic.

El Premi, que aquest any celebra la seva segona edició, compta amb treballs periodístics presentats en diferents formats: articles, notícies, reportatges i entrevistes publicats a mitjans de comunicació impresos, electrònics i audiovisuals de tot el territori espanyol.

Per a emetre el veredicte del Premi, el jurat, format per representants del sector de les telecomunicacions i dels àmbits empresarial i periodístic, tindrà en compte aspectes com el rigor de la informació, la fiabilitat i la diversitat de les fonts utilitzades, l’’originalitat de l’’enfocament, l’’interès social i la dificultat d’’elaboració.

Dotat amb 1.000 euros per al treball guanyador, el Premi es lliurarà en un event que tindrà lloc el proper 30 d’octubre a la ciutat de Barcelona. L’’acte comptarà amb la presència dels finalistes i el guanyador d’’aquesta II edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions, així com amb l’’assistència de periodistes, empresaris i els directius de Masvoz.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo