Sistemes de telefonia empresarial

El 90% dels proveïdors de telecomunicacions creu que el núvol millora la competitivitat

Enreach 16/03/2017
Clock icon 2 min

Segons l’últim estudi estadístic elaborat per la firma Frost & Sullivan en col·laboració amb BroadSoft sota el títol “Service Providers: Are You Prepared for the SaaS Revolution?”, nou de cada deu proveïdors de telecomunicacions estan convençuts que les plataformes integrades basades en el núvol i les comunicacions unificades acceleren el temps de comercialització i això, al mateix temps, permet que aquestes companyies mantinguin un elevat grau de competitivitat a través d’ofertes millorades, cicles de vendes reduïts i noves oportunitats d’ingressos, en un mercat que es troba en ràpida i constant evolució.

Múltiples beneficis de les plataformes gestionades en el núvol

Elka Popova, Directora del Programa Nord-americà de Connected Work de Frost & Sullivan, declarava que “el mercat d’UCaaS està experimentant una accelerada adopció i intensificació de la competència, i els proveïdors de serveis estan en una posició única per capitalitzar i liderar aquesta transformació. Aquesta enquesta ens va proporcionar una visió en profunditat de les prioritats, reptes i estratègies dels proveïdors de serveis, amb la conclusió que una plataforma gestionada en el núvol simplifica i redueix el cost de la prestació de serveis i garanteix una oferta completa i contínuament actualitzada”.

L’informe de Frost & Sullivan, les dades i conclusions del qual s’han basat en entrevistes en profunditat efectuades a dues desenes d’alts executius dels principals proveïdors de telecomunicacions a nivell global en el quart trimestre de 2016, determina que les plataformes integrades basades en el núvol ofereixen els següents beneficis:

  • El 90% dels enquestats considera que permeten accelerar la comercialització.
  • El 63% pensa que redueixen la dependència de recursos escassos.
  • El 52% dels entrevistats creu que els permet passar d’un CAPEX a un model SaaS OPEX més rendible.
  • El 45% té previst desplegar una solució clau en mà, allotjada i operada per un tercer per millorar la seva pròpia capacitat d’oferir solucions innovadores. A més, la majoria d’ells espera efectuar el canvi durant els propers dotze mesos.
  • El 80% considera que es troba davant d’una cultura que impulsa la ràpida innovació, tot i que només el 40% està d’acord en què els seus processos interns el fan realitat.
  • El 75% vol augmentar el coneixement de les seves solucions, però només el 55% dóna suport avui dia a la comanda en línia.
  • El 55% percep com un repte significatiu la integració de múltiples tecnologies de diversos proveïdors per a desenvolupar la seva pròpia solució en el núvol.

Segons ha declarat Taher Behbehani, de BroadSoft, “els proveïdors de telecomunicacions reconeixen que la innovació de productes ràpida i rendible és un factor clau en el dinàmic i altament competitiu mercat UCaaS i estan buscant proveïdors que ofereixin opcions de lliurament flexibles i innovadores”.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo