Notícies

I edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions

Enreach 05/07/2013
Clock icon 1 min

Masvoz (www.masvoz.es), operador de telecomunicacions especialitzat en serveis per a empreses des del ‘núvol’, vol premiar el treball de tots els professionals del periodisme que amb el seu esforç contribueixen diàriament a apropar a la nostra societat la realitat del progrés tecnològic. Per això, i amb l’objectiu de donar suport i incentivar la divulgació de coneixements en matèria de telecomunicacions, ha convocat la Primera Edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions.

Podran optar al premi tots els treballs periodístics publicats en qualsevol de les llengües oficials de l’Estat entre l’1 de setembre de 2012 i el 30 d’agost de 2013. S’acceptaran treballs procedents de mitjans impresos, audiovisuals o en suport electrònic, el tema dels quals giri entorn a les telecomunicacions.

El premi està dotat amb 1.000 euros per al treball guanyador i serà atorgat per un jurat integrat per professionals de l’empresa, les telecomunicacions i el periodisme. El jurat tindrà en compte per emetre la seva decisió factors com el rigor de la informació, la fiabilitat i diversitat de les fonts utilitzades, l’originalitat en l’enfocament dels treballs, l’interès social i la dificultat en la seva elaboració.

Tots els treballs que desitgin optar al guardó poden presentar-se fins el dia 30 d’agost de 2013 en format electrònic a través del mail comunicacion@masvoz.es, o enviar-se per correu postal al Departament de Comunicació de Masvoz (MASVOZ – Via Augusta, 59. 08006 Barcelona).?Per descarregar les bases completes de la convocatòria podeu fer click aquí

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo