Notícies

Lucía El Asri, de hojaderouter.com, guanyadora de la II edició del Premi de Periodisme i Telecomunicacions

Enreach 31/10/2014
Clock icon 2 min

La periodista Lucía El Asri, hojaderouter.com, ha estat escollida guanyadora de la 2a edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions en un acte celebrat a l’antiga fàbrica Damm a Barcelona. L’acte, conduït pel periodista Bruno Sokolowicz, va comptar amb la presència de representants del periodisme, del sector empresarial i de les telecomunicacions.

Aquest premi, que té una dotació de 1.000 euros per al guanyador i distingeix amb un diploma commemoratiu quatre treballs més finalistes, es dóna als professionals que, en opinió del jurat, han destacat en la difusió de treballs periodístics sobre aspectes relacionats amb l’’àmbit de les telecomunicacions des d’’un punt de vista global; la innovació aplicada a les telecomunicacions; el consum de les telecomunicacions i la seva aplicació en tecnologies de la informació i la comunicació; o en les seves diverses aplicacions de computació de núvol.

Un total de 120 treballs han competit en aquesta II edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions, convocat per l’operadora de telecomunicacions especialitzada en serveis de telefonia per a empreses des del núvol, Masvoz. Lucía El Asri, que ha estat seleccionada guanyadora d’’aquesta segona edició pel seu reportatge Internet en medio del desierto, és redactora de hojaderouter.com, Msur.es i diversos mitjans digitals, així com a la revista Yorokobu.

Els quatre finalistes que han rebut un diploma commemoratiu han estat Raúl Montilla i Óscar Muñoz de La Vanguardia; Rebecca Yanke de El Mundo; Noelia Hernández de Personal Computer & Internet; i José Luis Avilés de hojaderouter.com.

El Premi ha estat atorgat per votació d’’un jurat format per persones de reconegut prestigi dins el món empresarial, les telecomunicacions i el periodisme: Joan Solé, degà de l’’Associació Catalana d’’Enginyers de Telecomunicació; Franc Carreras, professor de Marketing Digital a ESADE i fundador de Somos Digitales i Silicon Barri; Cristóbal Escoda, director i fundador de la consultora tecnològica Nae; Antonio Lorenzo, redactor especialitzat en tecnologia i telecomunicacions a El Economista i director de la revista digital Tecnología de elEconomista.es; i Xavier Blasco, director financer de Masvoz.

Per a l’’elecció, el jurat ha tingut en compte factors com el rigor de la informació, la fiabilitat i la diversitat de les fonts utilitzades, l’’originalitat en l’’enfocament dels treballs, l’’interès social i la dificultat de la seva elaboració.

Per descarregar fotos de l’’esdeveniment, clicar el següent enllaç: https://www.dropbox.com/sh/ll64xgnho5w7o5l/AADxHsskXdBRwr_DiO0cRGeNa?dl=0

Sobre la II Edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions

Amb la fi de donar suport i incentivar la divulgació de coneixements en matèria de telecomunicacions, Masvoz ha convocat aquesta II Edició del Premi Masvoz de Periodisme i Telecomunicacions. A través d’’aquest reconeixement, l’’operadora de telecomunicacions ha volgut premiar el treball dels professionals del periodisme, que amb el seu esforç contribueixen a apropar a la nostra societat la realitat del progrés tecnològic.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo