Notícies

Masvoz aposta pel MWC per reforçar la seva oferta internacional de telefonia cloud

Enreach 02/02/2016
Clock icon 2 min

La companyia ja ofereix serveis de numeració telefònica a més de 70 països gràcies als acords amb els principals operadors de cada regió.

Masvoz, firma de referència en serveis de telefonia cloud a España, estarà present en una nova edició del Mobile World Congress (MWC), que tindrà lloc entre el 22 i el 25 de Febrer de 2016 a la capital catalana. La companyia aprofitarà el fort impacte mundial de l’esdeveniment per ampliar la seva oferta de serveis a l’àmbit internacional explorant acords de col·laboració amb partners i operadores de tot el mon. El seu stand estarà ubicat al Pavelló España (Congress Square CS60).

El ‘Mobile is everything’ de las comunicacions corporatives

Amb aquesta nova participació al MWC, masvoz vol aprofitar l’ocasió de comptar amb un aparador mundial per mostrar als visitants (quasi 100.000 professionals de més de 200 països) la nova versió “Mobile-friendly” de la seva plataforma de telefonia cloud per empreses, gestionable en qualsevol moment i lloc des de qualsevol dispositiu connectat a internet, a través d’un taulell de control multidispositiu disponible online 24/7.

Aquesta solució de telefonia corporativa resol les necessitats de convergència fixe-mòbil de les empreses de manera simple i eficaç, mitjançant avançades eines de productivitat per empleats sempre connectats, orientades a facilitar la implementació de programes BYOD (Bring Your Own Device) corporatius. Entre aquestes destaquen BizPhone, l’app que converteix el smartphone personal d’un empleat en el seu centre de comunicacions corporatives, y WebPhone, l’aplicació multimèdia que converteix el navegador del PC, portàtil o tauleta del professional, en un complet terminal telefònic corporatiu.

Sobre masvoz

Masvoz ofereix serveis i solucions de telefonia i comunicacions per a empreses sota un model cloud de pagament per ús.

Masvoz ofereix un portfoli complet i únic al sector que comprèn serveis de numeració telefònica arreu del món, solucions de telefonia corporativa i contact center, i un ampli ventall d’eines de veu per a operadors i desenvolupadors. Com a operador de telecomunicacions registrat a la CNMC, masvoz ofereix la màxima garantia de qualitat i seguretat a les comunicacions.

Per més informació, contactar amb info@masvoz.es o trucar al 902 500 807.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo