Notícies

masvoz, present a la propera trobada “Relación Cliente + Call Center”

Enreach 15/11/2010
Clock icon 2 min

masvoz participarà com a expositor en el saló professional de la 13a edició de la trobada “Relación Cliente + Call Center”, que es durà a terme a IFEMA (Madrid) els dies 1 i 2 de desembre, i on tindrà l’oportunitat de presentar importants millores en els seus serveis.

En primer lloc, el nou Panel de Supervisió, una completa eina que permet als Serveis d’Atenció al Client veure i escoltar en temps real les trucades que s’estan rebent, seguir l’ocupació dels destins, l’estat dels agents i tots els paràmetres de nivell de servei associats als diferents grups de recepció de trucades.

Les dades que mostra l’aplicació permeten controlar en temps real la qualitat de servei oferta pel call center, ja sigui intern o extern. A més, l’eina integra els serveis de veu i SMS en una mateixa aplicació, la qual cosa permet la gestió dels contactes de forma unificada i l’accés a funcionalitats de contact center multicanal, com per exemple la tramesa automàtica d’SMS als usuaris que han trucat i no han pogut ser atesos.

Finalment, masvoz disposa d’una plataforma multi-idioma de reconeixement de veu (ASR) i síntesi de veu (TTS) que permet la configuració en la xarxa d’un complet portal de veu amb integració amb els sistemes del client. Un grup de professionals de masvoz estarà a disposició dels visitants del saló per fer demostracions on-line dels serveis i assessorar sobre les millors opcions per al seu Servei d’Atenció al Client.

Sobre el Sistema Virtual d’Agents (ACD Virtual) de masvoz

El Sistema Virtual d’Agents ofereix als centres d’Atenció al Client tots els avantatges de disposar d’un complet sistema de distribució de trucades (ACD), sense haver de fer cap inversió en compra d’equips o llicències d’agents. El model ASP en el que es basa la solució de Masvoz permet als agents connectar-se a l’ACD des de qualsevol ubicació amb connexió a Internet i una línia de telèfon, que pot ser fixa, mòbil o IP, nacional o internacional.

Per fer-ho, l’agent utilitza una aplicació web a través de la qual pot modificar el seu estat, transferir trucades a altres agents, gravar trucades sota demanda, tipificar els contactes mantinguts i veure el llistat de les trucades ateses.

D’altra banda, els supervisors i responsables del Centre d’Atenció al Client disposen d’un perfil avançat que els permet veure en temps real les trucades en curs, comprovar l’estat dels agents, seguir els principals indicadors de les cues en espera, consultar el detall de les trucades rebudes i escoltar online les converses mantingudes pels agents per auditar la qualitat del servei. El sistema disposa de quatre informes estadístics de gran utilitat per seguir amb detall l’activitat del call center: informes de Cues, d’Agents, d’Activitat per Agent i d’Estats per Agent.

Finalment, gràcies a una completa i intuïtiva eina de gestió on-line, els supervisors també poden crear nous grups d’agents, modificar el tamany i comportament de les cues, i aplicar a les diferents campanyes tota la lògica d’enrutament intel·ligent disponible en el Panell de Control de masvoz

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo