Notícies

Masvoz participarà com a expositor a EXPO Relación Cliente 2015

Enreach 23/09/2015
Clock icon 2 min

Masvoz participarà com a expositor a la XVIII Edició de la Fira EXPO Relación Cliente, punt de trobada del sector de la Relació amb el Client i el Contact Center a Espanya, que se celebrarà a Madrid els propers 7 i 8 d’octubre.

A la passada edició, més de 1.800 professionals van visitar aquest esdeveniment, on els assistents tenen l’’oportunitat d’’analitzar les tendències del sector de l’’atenció al client que han marcat el curs de l’’any i les que es perfilen de cara al futur en diferents actes, conferències i workshops organitzats en el marc de la trobada.

Masvoz portarà a la cita l’’última versió del seu contact center al núvol, que inclou diferents novetats orientades a millorar la productivitat i l’eficiència dels agents i els supervisors. Una aposta de la companyia per oferir la màxima flexibilitat i una major usabilitat.

El Cloud Contact Centr més flexible

L’’última versió del contact center al núvol de Masvoz ofereix la possibilitat de realitzar trucades a través del navegador gràcies a la integració amb WebRTC sense necessitat d’’haver d’’instal·lar un software adicional. Amb el nou webphone, els agents poden rebre i gestionar trucades des de qualsevol ordenador connectat a interney amb l’’única ajuda d’’uns auriculars.

A aquesta novetat es sumen altres dues funcions dissenyades per facilitar i optimitzar la feina dels agents telefònics: la tipificació de les trucades i la reprogramació automàtica. Juntament amb aquestes funcionalitats, Masvoz presenta una nova versió del tauler de control desenvolupat amb l’’estàndard HTML 5 per oferir un accès multidipositiu als supervisors, que podran prendre decisions en temps real des de qualsevol dispositiu mòbil o tablet connectada a Internet i oferir un servei més eficient.

Una altra de les novetats que introdueix la nova plataforma d’’atenció al client de Masvoz és la de la supervisió activa a través d’’un sistema d’’escolta de converses en temps real i amb opció de whispering, amb la que serà possible realitzar comentaris directes a l’’agent sobre la gestió de les trucades en curs; i un servei de reassignació de trucades entre agents.

Innovació accessible

Masvoz ha estat pionera en oferir serveis i solucions de telefonia i comunicacions corporatives per a empreses sota un model cloud de pagament per ús. La seva solució Cloud Contact Center permet gestionar grans volums de trucades entrants i sortints de forma fácil i intuïtiva a través d’’avançades eines de configuració, gestió, supervisió i reporting.

Masvoz estarà a l’stand B04 d’EXPO Relación Cliente a l’estadi Santiago Bernabéu de Madrid.  

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo