Notícies

Masvoz presentarà al MWC de Barcelona la seva aposta de R+D

Enreach 08/02/2013
Clock icon 2 min

El prestigiós Mobile World Congress, que tindrà lloc a Barcelona entre els propers 25 i 28 de febrer, ha estat l’escenari escollit per l’operador de telecomunicacions Masvoz per presentar al món les seves solucions de comunicació basades en els avantatges del ‘núvol’. Masvoz vol aprofitar així l’aparador mundial del MWC per mostrar als visitants (prop de 70.000 professionals de 205 països) les seves innovadores solucions a l’àrea del ‘cloud’.

La seva presència en la prestigiosa fira internacional suposarà un nou avenç en la seva aposta per la R+D aplicada a les telecomunicacions. Com a operador de telecomunicacions especialitzat en empreses, Masvoz ofereix un ampli portfoli de productes amb un ingredient en comú: l’estalvi de costos i la senzillesa operativa que brinda la tecnologia del ‘cloud’. Masvoz ofereix serveis de telefonia intel·ligent, centraleta virtual IP, Contact Center Virtual i molts altres serveis d’alt valor afegit per a les empreses.

A més dels serveis habituals, Masvoz està treballant en el desenvolupament de nous productes, dissenyats pel seu propi equip. Aquesta aposta per la innovació és un dels trets d’identitat de la firma, i de fet va ser un dels factors que la va portar a ser seleccionada com una de les 48 empreses escollides pel Departament d’empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya per participar al MWC.

Masvoz ha experimentat en els últims anys un fort creixement gràcies a la seva innovadora oferta de serveis pràctics i realment útils per a les necessitats de les empreses, i a un cost inferior. Això li va permetre passar d’una facturació de 12 milions d’euros en 2009 als prop de 20 milions d’euros facturats en 2012.

Les firmes que exposaran al pavelló de la fira formen part de sectors amb un fort potencial de creixement. Això facilitarà a Masvoz multiplicar els seus contactes empresarials al sector de la telefonia mòbil a nivell mundial amb les empreses més competitives, així com relacionar-se amb els sectors d’activitat i negoci més estratègics i amb més perspectives de futur aplicades a la mobilitat.

Usos pràctics per a les empreses

Les solucions de Masvoz es caracteritzen principalment per posar a l’abast de les empreses noves fórmules més flexibles, efectives i fàcils de gestionar. Els seus serveis permeten gestionar de forma àgil i integrada les seves comunicacions corporatives, accedir a la més alta funcionalitat de telefonia intel·ligent, disposar d’estadístiques en temps real de contactes mantinguts, integrar aquesta informació amb la resta d’aplicacions de gestió de l’organització i un llarg etcètera.

A més, Masvoz permet gestionar l’activitat d’agents telefònics a través d’un complet sistema monitoritzat i millorar la qualitat d’atenció al client als call centers. Tot això, reduint inversions i costos de telecomunicacions.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo