Notícies

Masvoz presentarà una nova aplicació multidispositiu al Mobile World Congress

Enreach 19/02/2015
Clock icon 2 min

El prestigiós Mobile World Congress, que tindrà lloc a Barcelona entre els propers 2 i 5 de març, ha estat l’escenari escollit per Masvoz per presentar les seves últimes solucions de comunicació basades en els avantatges del núvol. Com a novetat principal, destaca el seu Tauler de Control que ofereix a les empreses la possibilitat de gestionar les seves comunicacions des de qualsevol dispositiu (smartphone, tauleta, PC o portàtil).

Aquest és el principal avantatge de la majoria de serveis de Masvoz: que poden ser gestionats des de qualsevol lloc. De fet, el missatge amb què la companyia aterrarà al MWC serà “Manage your phone system anywhere”. Amb aquest objectiu, l’operador ha millorat i ampliat les funcionalitats d’aquesta aplicació fent-la més flexible, ràpida, fàcil de manejar i adaptable visualment a qualsevol dispositiu per a una major comoditat dels usuaris.

Dos telèfons en un

Una altra de les aplicacions creades recentment per l’equip de Masvoz, en la línia del seu eslògan, és la seva solució BYOD “BizPhone”, una app que permet als usuaris realitzar trucades de feina des del seu smartphone personal, mantenint ocult el seu número particular i assumint l’empresa el cost amb fins a un 80% d’estalvi. Aquesta aposta per la innovació és un dels trets d’identitat de la firma, creada fa més de 12 anys.

Com a operador de telecomunicacions especialitzat en serveis de telefonia ‘cloud’ per a empreses, Masvoz ofereix un ampli portfoli de productes avançats de telefonia en el núvol, comercialitzats en un model SaaS (Software as a Service) i pagament per ús. Tots ells tenen un ingredient en comú: l’estalvi de costos i la senzillesa operativa que brinda la tecnologia del ‘cloud’. Masvoz ofereix serveis de numeració telefònica intel·ligent a pràcticament tot el món, centraleta virtual, cloud contact center, voice API i molts altres serveis d’alt valor afegit per a les empreses.

La companyia ha experimentat en els últims anys un fort creixement gràcies a la seva innovadora oferta de serveis pràctics i realment útils per a les necessitats de les empreses, i a un cost inferior.

La seva presència en el Mobile World Congress suposarà un nou pas endavant en la seva aposta per la innovació i la mobilitat. En la passada edició van passar pel MWC 75.000 visitants, xifra que l’organització preveu superar aquest any. Les firmes que exposaran en el pavelló de la fira formen part de sectors amb un fort potencial de creixement. Això facilitarà a Masvoz multiplicar els seus contactes en el sector de la telefonia mòbil a nivell mundial amb les empreses més competitives, així com relacionar-se amb els sectors d’activitat i negoci més estratègics i amb més perspectives de futur aplicades a la mobilitat.

El seu stand (CS60) estarà situat al Hall Congress Square del recinte de Gran Via de Fira de Barcelona.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo