Notícies

masvoz, seleccionada pel Mobile World Congress

Enreach 21/11/2012
Clock icon 1 min

masvoz ha estat una de les 48 empreses escollides pel Departament d’’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya per participar en la prestigiosa fira Mobile World Congress (MWC), que es celebrarà del 25 al 28 de febrer a Fira de Barcelona.

Les empreses han estat seleccionades d’un total de 96 sobre la base de criteris d’innovació, originalitat en els seus productes o serveis, possibilitats de desenvolupament, grau d’internacionalització, creixement i potencial als mercats globals, entre d’altres. En aquest sentit, participar al MWC consolida l’aposta de masvoz per desenvolupar solucions avançades de telefonia intel·ligent.

Les empreses que exposaran en el pavelló de la fira formen part de sectors amb un fort potencial de creixement. Això facilitarà a masvoz augmentar els seus contactes amb les empreses més innovadores i competitives de telefonia mòbil, així com relacionar-se amb els sectors d’activitat i negoci més estratègics i amb més perspectives de futur aplicades a la mobilitat.

masvoz és un operador de telecomunicacions que centra la seva activitat en els serveis de veu (centraleta virtual, enregistrament de trucades, IVR, enrutament intel·ligent, reconeixement i síntesi de veu, multiconferència, bústia de veu virtual, telefonia IP, sistema virtual d’agents, clic2call, monitoratge de trucades en temps real); numeració (xarxa intel·ligent, geogràfica, mòbil i internacional); SMS (enviament SMS i SMS premium); fax (fax virtual, enviament massiu), i serveis de cobrament TPV.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo