Notícies

Nou Cloud Contact Center de masvoz: més potent i flexible que mai

Enreach 26/05/2015
Clock icon 3 min

Masvoz ha creat una nova versió del seu Cloud Contact Center, que inclou noves característiques significatives dirigides a la productivitat i l’eficiència d’agents i supervisors. Hi ha un sol objectiu: l’excel·lència en el servei d’atenció telefònica.

Agents més productius

Amb la nova versió de la plataforma masvoz, el navegador web de l’ordinador es converteix en un complet i còmode terminal telefònic a través de la integració del protocol WebRTC. Gràcies al webphone, els agents pdoran gestionar trucades des de qualsevol ordinador conectat a internet i amb uns auriculars, sense necessitat del dispositu físic.

A aquesta novetat, s’hi sumen dues altres funcions dissenyades per a facilitar i optimitzar la tasca dels agents telefònics: la tipificació de trucades i la reprogramació automàtica. Gràcies a la primera, els agents podran categoritzar les trucades entrants en funció d’una llista d’opcions predefinides, mentre que la segona ofereix la possibilitat de programar la marcació automàtica a un usuari concret en un horari determinat. Aquesta última versió del Cloud Contact Center de masvoz manté, a més,  funcionalitats com la de poder gravar una conversa en qualsevol moment, canviar l’estat de l’agent o seleccionar el terminal d’extensió amb què es prestarà el servei, que ja s’oferien en altres versions precedents de la plataforma.

Campanyes sempre sota control (des de qualsevol dispositiu)

El nou panell de control del Cloud Contact Center garanteix un major control en temps real al supervisor a través d’un wallboard, un quadre de comandament en què disposarà de tota la informació de cues i nivell de servei. D’aquesta manera, el supervisor podrà prendre decisions o introduir correccions del servei en tot momento i oferir així un servei més eficient.

Una altra de les novetats que introdueix la nova plataforma d’atenció al client de masvoz és la de la supervisió activa a través d’un sistema d’escolta de converses en temps real i de trucades finalitzades ja gravades; una aplicació de whispering amb què serà possible donar indicacions de gestió de les trucades en curs; i un servei de reassignació de trucades entre agents. A més, la nova versió basada en HTML5 es pot utilitzar des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

Millor experiència d’usuari

Masvoz ha incorporat també una sèrie de solucions pensades per a  garantir una millor experiència de l’usuari final en els seves consultes, a través d’un sistema de recepció inte·ligent de trucades. D’aquesta manera, disposaran d’informació del temps d’espera per a ser atesos i se’ls podrà fer una enquesta de qualitat del servei de manera automàtica al final de cada trucada. D’altra banda, el nou Cloud Contact Center ofereix l’opció de realitzar un call-back automàtic per aquells usuaris en cua.

Telefonia intel·ligent al núvol

Masvoz ha estat pionera en oferir serveis de telefonia intel·ligent des del núvol que afavoreixen les empreses. Les solucions de Cloud Contact Center permeten gestionar grans volúmens de trucades entrants i sortints de forma fàcil a través d’avançades eines de configuració, gestió, supervisió i reporting. Aquesta completa plataforma no requereix una inversió en equips i llicències de software, al mateix temps que permet una configuració inmediata del servei. Ofereix, a més, una integració sense fissures amb eines de gestió corporativa com CRM o ERPs, gràcies a un complet conjunt d’APIs, així com una actualització automàtica al núvol de les seves capacitats.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo