Sistemes de telefonia empresarial

Com connectar múltiples ubicacions d’oficina amb tecnologia cloud

Enreach 02/06/2020
Clock icon 3 min

Si la teva empresa té diverses oficines o està pensant en expandir-se a una ubicació diferent, és important garantir la seva continuïtat en aquests múltiples llocs.

Ja sigui que tingui dues oficines a la mateixa ciutat o centenars d’oficines a tot el Regne Unit, vinculant-les sota una mateix paraigües unificat.

Com connectar diverses ubicacions d’oficina juntes?

Existeixen tecnologies diferents que una organització pot utilitzar per unificar les seves oficines i ubicacions, entre elles:

1) VoIP

VoIP, que vol dir Voz sobre IP, és una forma de comunicació telefònica que empra la banda ampla d’una empresa i la connectivitat a Internet per realitzar i rebre trucades. A l’usar VoIP, la companyia pot connectar totes les seves oficines, sense importar com de lluny estiguin.

Sempre que cada ubicació de l’oficina tingui una connexió de banda ampla empresarial, pot crear un sistema telefònic unificat mitjançant VoIP. Així mateix, poden combinar-se seus amb centraleta pròpia amb seus amb centraleta virtual i replicar el pla de numeració per trucar entre extensions de diferents oficines ubicades a diversos llocs sense cap cost.

2) VPN (Virtual Private Network)

Una VPN, o xarxa privada virtual, proporciona una connexió xifrada segura d’extrem a extrem als dispositius d’una empresa. Les VPN generalment es configuren per a permetre l’accés remot, l’intercanvi d’arxius i la transferència de dades entre oficines. Són particularment útils si existeix una oficina central i diverses oficines satèl·lit.

3) Línies leasing

Com hem mencionat anteriorment, les empreses amb hubs d’oficines centralitzades sovint utilitzen una línia llogada per proporcionar a les seves unitats satèl·lit accés a un servidor, emmagatzematge d’arxius o centre de dades unificat.

Les línies leasing són la forma més ràpida i confiable de connectivitat de banda ampla, i són la solució perfecta per a oficines grans amb múltiples seus. A més, una línia llogada proporciona una direcció IP fixa, el que ajuda a crear VPN i una millor infraestructura de TI per a les oficines satèl·lit.

4) Tecnologia al núvol

Amb la tecnologia al núvol, les empreses poden consolidar els seus sistemes sense necessitat d’un costós hardware in situ a cadascuna de les ubicacions de les seves oficines.

Amb costos d’implementació reduïts, les solucions com els sistemes telefònics basats ​​en el núvol brinden a les organitzacions un sol sistema de telefonia, mantenint a tots els seus usuaris junts sense importar on es trobin.

Amb suport per a múltiples seus, la telefonia cloud ajuda a unificar les companyies en una sola solució i ofereix la millor experiència telefònica als seus clients.

5) Sistemes telefònics multilloc

Quan un client potencial truca a una de les ubicacions de la seva empresa, què passa si els agents estan ocupats? O si el client necessita parlar amb una oficina que està a una altra ciutat?

Mantenir un sistema telefònic unificar permet transferir sense problemes les trucades entre usuaris, fins i tot si estan treballant en diferents oficines o ubicacions. Amb un sistema telefònic multilloc, les empreses poden implementar fluxos de trucades personalitzables, cerca de grups, plans i cues de trucada i treballadors en remot.

Per què s’haurien de connectar oficines ubicades en diferents llocs?

Al vincular diferents seus d’una mateixa organització mitjançant TI, telecomunicacions i d’altres tecnologies cloud, es pot crear un entorn perfecte per a l’equip, ja que poden col·laborar com si estiguessin tots en una mateixa sala.

1) Per obtenir continuïtat

Amb tecnologia cloud i sistemes telefònics multilloc, es pot garantir la continuïtat de tot el negoci.

Al brindar consistència tant als clients com als empleats, es proporciona una sensació de familiaritat i es genera confiança en el negoci.

2) Per assolir una major productivitat

Amb les solucions d’ubicacions múltiples, es pot augmentar la productivitat de l’equip i millorar els fluxos de treball per crear un entorn més optimitzat.

Una solució de tecnologia unificada per a múltiples llocs augmenta la productivitat al permetre la col·laboració en un document, transferir o posar en cua trucades a diverses oficines o fins i tot crear reunions o videoconferències amb col·legues en una altra ubicació.

3) Per aconseguir clients feliços

Una bona solució de tecnologia multilloc mantindrà contents als clients, permetent-los parlar amb els agents de manera simple i fàcil, proporcionant una bona experiència telefònica i garantint que no es tallin les trucades.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo