Sistemes de telefonia empresarial

Com saber si necessites un troncal SIP? Realitza un autodiagnòstic.

Enreach 19/10/2023
Clock icon 2 min
Nivell: Principiant

Les comunicacions en el núvol són a mida tant per a les PIME com per a les grans empreses. El Troncal SIP, que és el sistema que et permet fer trucades per Internet, no és una excepció.

COM SABER SI NECESSITES UN TRONCAL SIP? REALITZA UN AUTODIAGNÒSTIC.

Per saber si el teu negoci necessita un Troncal SIP, t’animem a respondre a aquestes quatre preguntes:

  • Pagues molt a la teva factura telefònica?

    Segur que ho has sentit un milió de vegades: les trucades per VoIP són més econòmiques que les trucades tradicionals. No ens volem posar massa tècnics, però en les comunicacions per cable els recursos necessaris per exemple per fer trucades internacionals o de llarga distància són molt més extensos. En canvi, usant Internet, aquestes operacions són molt més àgils i suposen un estalvi substancial al final del mes.

  • El teu nombre de treballadors o el volum de trucades està subjecte a una estacionalitat?

    El teu nombre de treballadors o el volum de trucades està subjecte a una estacionalitat? Si la teva empresa pertany a un sector amb molts canvis en la càrrega de treball i el teu volum de recursos és diferent al llarg de l’any, el Troncal SIP et facilitarà donar d’alta i de baixa línies i terminals. Com que l’entorn de la telefonia en el núvol és 100% digital, no cal lluitar amb línies físiques, per tant, per modificar el que tens contractat només cal fer un parell de clics.

  • Necessites una numeració internacional?

    Trucar des d’un número local sempre genera més confiança entre els teus clients. Ja no és necessari comptar amb una botiga física a cada un dels països on té presència la teva empresa, ja que les numeracions geogràfiques també estan en el núvol, el Troncal SIP et permet operar amb números de (gairebé) tot el món.

  • Comptes amb el personal adequat per instal·lar un Troncal SIP i posar en marxa una centralita SIP?

    Comptes amb el personal adequat per instal·lar un Troncal SIP i posar en marxa una centralita SIP? Potser aquesta és una de les preguntes més importants, ja que la instal·lació d’aquest sistema no és tan senzilla com es pot imaginar. Assegura’t que algú de la teva empresa coneix com muntar-la pas a pas. Si necessites ajuda per configurar el teu sistema, no dubtis a posar-te en contacte amb els nostres experts trucant al 900 670 750.

NO HI HA TRONCAL SIP SENSE CENTRALETA

El Troncal SIP és molt versàtil i es pot connectar tant a centraletes físiques (on-premise) com a centraletes virtuals. Abans d’instal·lar un Troncal SIP és necessari tenir-ne una de les dues. Si no en tens cap, et recomanem optar per una centralita virtual ja que inclou actualitzacions de software, suport tècnic i solució de problemes en la quota. Ideal per a aquelles empreses que no tenen un departament de TI.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo