Notícies

El BizPhone de Masvoz és notícia a Europa Press

Enreach 15/12/2014
Clock icon 1 min

L’aplicació BizPhone de Masvoz ha estat notícia recentment a l’agència Europa Press. Aquesta app permet que els treballadors puguin utilitzar el seu propi smartphone com si fos un mòbil de l’empresa, assumint aquesta el cost de les trucades de feina. En el seu comunicat, l’agència destaca com a major avantatge de l’aplicació la comoditat que suposa per a l’empleat el no haver de carregar amb dos dispositius. A més, s’estalvien haver de familiaritzar-se amb un nou telèfon mòbil. Però no només el treballador estalvia, ja que l’empresa no ha d’adquirir nous dispositius i les tarifes són fins a un 80% més barates respecte a les dels operadors mòbils tradicionals. D’altra banda, també s’eviten clàusules de permanència i gestions vàries.

Com funciona?

Utilitzant aquesta aplicació, quan l’empleat realitza trucades de feina des del seu telèfon particular es mostra un número de telèfon laboral propi, quedant d’aquesta manera protegit el seu número personal. A més, li permet beneficiar-se de totes les funcionalitats d’una centraleta avançada com configurar horaris de recepció de trucades i programar desviaments o activar respostes automàtiques.

Quan l’empresa es dóna d’alta en BizPhone ha d’autoritzar als treballadors perquè puguin utilitzar l’aplicació i començar a trucar des del seu telèfon a cost de la companyia. El servei s’activa en 24 hores i permet modificar el nombre de línies que estan autoritzades per utilitzar l’app. Així, les empreses poden variar el nombre de terminals autoritzats en funció de les necessitats puntuals de producció, sense clàusules de permanència. D’altra banda, no té un límit concret d’usuaris ni de línies autoritzades i es tracta d’una aplicació pensada per a tot tipus d’empreses.

 

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo