Notícies

El mercat d’aplicacions en el núvol arribarà als 437,9 mil milions de dòlars fins el 2026

Enreach 02/06/2020
Clock icon 3 min

El brot sobtat de COVID-19 ha impactat enormement al mercat global d’aplicacions en el núvol de manera progressiva. Segons Research Dive, creixerà a una taxa anual composta del 18% fins el 2026.

La nova pandèmia de coronavirus (COVID-19) ha deixat un impacte positiu al mercat d’aplicacions en el núvol i també ha creat oportunitats lucratives per aquestes en el primer trimestre del 2020. La sostenibilitat d’aquest mercat s’atribueix principalment a la creixent adopció d’aplicacions en el núvol, sobretot en el sector de la salut per mantenir grans bases de dades dels pacients.

Poc després del brot de COVID-19, moltes organitzacions a tot el món van adoptar ràpidament el teletreball i, per tant, el núvol ha proporcionat a les empreses diverses solucions per accedir de forma remota a les dades i construir i executar aplicacions crucials. Això ha permès que els empleats treballin eficientment des de casa en aquesta situació sense precedents.

Les aplicacions en el núvol ajuden a reduir el cost d’implementació de la infraestructura de TI y hardware. A més, els usuaris poden interactuar a través de navegadors web o aplicacions mòbils amb l’ajut d’aquestes aplicacions i, per tant, està creant grans oportunitats de creixement en la indústria global fins el 2026. No obstant, es preveu que l’ample de banda limitat i la Internet d’alta velocitat en moltes economies subdesenvolupades i desenvolupades i els creixents atacs cibernètics podrien dificultar el creixement del mercat en els propers anys.

Les PIMES seran les que adoptin més solucions en el núvol

En funció de la base de la mida de les organitzacions, el mercat general d’aplicacions en el núvol es segmenta en grans empreses i PIMES. El 2018, el mercat de les PIMES va generar 57 mil milions de dòlars d’ingressos, i es preveu que creixi a una taxa anual composta del 19,2% en els propers sis anys. Això és degut principalment a la creixent adopció d’aplicacions basades en el núvol per petites i mitjanes empreses a tot el món.

El comerç minorista i de béns de consum dominarà la indústria

Segons les verticals, el mercat global per a l’aplicació en el núvol està segmentat en BFSI (banca, serveis financers i assegurances), govern i sector públic, energia i serveis públics, salut i ciències de la vida, venda minorista i béns de consum, fabricació, telecomunicacions, viatges i turisme, transport i logística.

Es preveu que el mercat de béns de consum i comerç minorista exercirà un paper dominant a la indústria global fins el 2026, i generarà 36 mil milions de dòlars d’ingressos i creixerà a una taxa anual composta del 19,4% fins a finals del 2029. Aquest domini s’atribueix al ràpid creixement en l’adopció de tecnologies en el núvol i la venda online al por menor.

El segment de gestió de la cadena de subministrament creixerà a la taxa més alta

Sobre la base de l’aplicació, el mercat global d‘aplicacions en el núvol es divideix en: gestió de recursos empresarials, gestió de relacions amb el client, gestió de capital humà, col·laboració i conjunts productius, intel·ligència empresarial i anàlisi, gestió de contingut, gestió de la cadena de subministrament i d’altres. Entre aquests, s’espera que el segment de gestió de la cadena de subministrament arribi als 67,9 mil milions de dòlars el 2026, creixent a una taxa composta anual del 18,5% durant el període de pronòstic.

La regió de l’Àsia Pacífic crearà oportunitats lucratives a la indústria

Depenent de la regió, la indústria global està segmentada a Nord-Amèrica, Amèrica Llatina, Orient Mitjà, Àfrica, Europa i Àsia Pacífic. El mercat d’aplicacions en el núvol de l’Àsia Pacífic va representar 29,7 mil milions de dòlars el 2018 i es projecta que experimenti la taxa de creixement anual composta més alta, un 18,5% en els propers sis anys. Aquest ràpid creixement és degut a la creixent consciència entre les organitzacions i els actors de la indústria amb respecte als beneficis de les aplicacions en el núvol als països emergents com l’Índia, la Xina i Corea del Sud, entre d’altres.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo