Sistemes de telefonia empresarial

El mercat de comunicacions unificades (UC) arribarà als 167,1 mil milions de dòlars el 2025

Enreach 20/08/2020
Clock icon 2 min

Segons un informe de Grand View Research, Inc., s’espera que la mida del mercat global de comunicacions unificades (UC) arribi als 167,1 mil milions de dòlars el 2025, experimentant una taxa de creixement anual compost (CAGR, en les seves sigles en anglès) del 16,8% durant els propers cinc anys.

El canvi en la dinàmica de la força laboral, la creixent importància de la Comunicació Unificada com a Servei (UCaaS, en les seves sigles en anglès) i la virtualització de dades i dispositius són factors que s’espera que també augmentin l’adopció de solucions UC a les empreses.

Increment de solucions i plataformes en el núvol

Així mateix, l’ús de solucions basades en el núvol per a una comunicació ràpida i fluida entre les empreses tindrà un impacte positiu en el creixement del mercat. Les organitzacions estan implementant de manera efectiva solucions de col·laboració basades en el núvol en diverses zones horàries per millorar la productivitat dels empleats remots.

La creixent adopció de plataformes de comunicació unificada basades en el núvol està permetent que equips diversos i geogràficament dispersos treballin junts i col·laborin mútuament en temps real a través de conferències de veu i vídeo. La transició cap al núvol també permet a les empreses frenar la despesa de capital mitjançant l’adopció d’un model de costos operatius que els hi permetrà pagar en funció de la capacitat que necessiten (pagament per ús).

Augment de la demanda de solucions d’UC

L’increment en la demanda de solucions de comunicacions unificades obrirà oportunitats per a què els proveïdors llancin versions avançades de software de col·laboració en equip per a empreses.

Al donar-se compte que hi ha diverses solucions d’UC disponibles al mercat, els actors clau s’estan enfocant en oferir diversos serveis amb diferents característiques, inclòs el suport per a videoconferències, plataformes de correu electrònic, missatgeria instantània i missatgeria unificada. Com a resultat, s’espera que el mercat sigui testimoni d’una convergència de la comunicació de veu, la comunicació per vídeo, la comunicació sincrònica i altres eines de comunicació.

Altres tendències que es veuran al mercat de comunicacions unificades fins el 2025
  • El segment de solucions d’UC allotjades registrarà una taxa de creixement anual compost significatiu durant els propers cinc anys degut a la creixent implementació de solucions UCaaS a les empreses.
  • El sector d’aplicacions d’atenció mèdica es desenvoluparà a una CAGR (taxa de creixement anual compost) aproximadament d’un 20% fins el 2025 degut a una major adopció d’eines de videoconferència pel seguiment remot de pacients.
  • El segment de les pimes creixerà a un ritme més ràpid fins el 2025 degut a la creixent necessitat d’una infraestructura unificada eficient per millorar les capacitats de comunicació.
  • La solució de vídeoconferencias experimentarà un creixement constant fins el 2025 degut al creixent desplegament d’eines de comunicació visual a les empreses.
  • L’Àsia Pacífic serà el mercat regional de més ràpid creixement degut a l’aparició de proveïdors de serveis locals que oferiran diverses solucions.
Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo