Atenció al client

El mercat de les telecomunicacions en el núvol arribarà als 42 mil milions de dòlars el 2024

Enreach 19/09/2019
Clock icon 2 min

El mercat de les telecomunicacions en el núvol es va valorar en 14,19 mil milions de dòlars el 2018 i s’espera que arribi als 42 mil milions de dòlars el 2024. Així mateix, s’estima un creixement del 20,89% en els propers cinc anys.

L’última tendència de la tecnologia en el núvol ha permès que les organitzacions de telecomunicacions migren a Internet, on ja no existeix la necessitat de tenir hardware costós per a què les empreses es mantinguin connectades amb la resta del món.

Els avenços en la tecnologia de la informació i les comunicacions han portat canvis notables a les operacions comercials globals. Diverses empreses públiques i governamentals depenen d’importants serveis d’infraestructura d’informació. A més, les organitzacions mostren ara més interès en els serveis en el núvol per satisfer la creixent demanda de les operacions comercials.

Creixement del mercat de les telecomunicacions en el núvol

S’espera que la creixent demanda de serveis en el núvol, la reducció dels costos operatius i administratius i les creixents solucions cloud de comunicacions per empreses impulsen el creixement del mercat.

Amb la creixent demanda de solucions de comunicació basades en navegador rendibles i fàcils d’usar, molts proveïdors estan buscant introduir solucions i serveis WebRTC verticals específics a Amèrica del Nord, que indirectament s’estima que impulsi el creixement del mercat.

Les telecomunicacions en el núvol són ja un nou avenç en la tecnologia de la informació i la comunicació, on no hi ha ús de hardware per connectar-se. Proporciona una capacitat de xarxa il·limitada per gestionar el creixement impredictible de dades i oferir una experiència superior al client.

Tendències clau del mercat

Les ofertes de solucions en el mercat inclouen comunicació i col·laboració unificades (UCaaS), xarxa de lliurament de contingut i altres. Això és degut principalment a la creixent penetració d’Internet i els dispositius mòbils.

Amb això, les empreses reconeixen cada cop més la necessitat d’aprofitar les tecnologies avançades, amb la finalitat de millorar l’agilitat comercial i obtenir l’eficiència operativa.

Per això, estan implementant una àmplia gamma d’aplicacions de comunicacions i col·laboració, que inclouen telèfon, correu electrònic, correu de veu i missatgeria unificada, missatgeria instantània i presència d’àudio, web i videoconferència, intercanvi d’arxius, mobilitat, xarxes socials i més.

A més, la tendència de digitalització entre les organitzacions en les verticals dels usuaris finals, estimula la necessitat de solucions de xarxa de lliurament de contingut.

Amèrica del Nord té la major part del mercat de telecomunicacions en el núvol

América del Nord ha estat testimoni d’una gran penetració de grans empreses amb empleats tècnicament qualificats, proporcionant tecnologies innovadores contínues.

El domini d’aquesta regió pot atribuir-se al recent augment de la mobilitat i l’explosió de dispositius mòbils intel·ligents degut a la consumerització de TI.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo