Sistemes de telefonia empresarial

El mercat de SaaS arribarà als 117 bilions de dòlars el 2022

Enreach 16/04/2019
Clock icon 3 min

Segons un informe de Market Research Future, es preveu que el software global com a mercat de serveis creixerà exponencialment en els propers anys. Les previsions indiquen que el mercat està llest per assolir una taxa anual de creixement compost del 21% en els propers tres anys. Així, s’ha estimat que el mercat global de Software com a Servei (SaaS) arribarà als 117 bilions de dòlars a finals del 2022.

Els desenvolupaments i avenços adoptats en la tecnologia del núvol han facilitat el camí pel Software com a Servei en diferents verticals de la indústria. Permet als clients accedir al software i les dades associades a través d’un navegador web. La comoditat que ofereix la tecnologia és un dels factors clau responsables d’impulsar el creixement del mercat global.

El model de subscripció del software ha revolucionat l’adopció de tecnologia en tots els sectors i indústries. La creixent dependència de la tecnologia ha impulsat la demanda de solucions de serveis de software i és probable que impulsi l’expansió del software com a mercat de serveis fins el 2022.

El creixement de la indústria TI impulsarà l’expansió de software com a mercat de serveis. A més, és probable que factors com l’alta demanda de software d’anàlisi de dades, el desplegament ràpid, la disponibilitat de personalització, etc. afavoreixin la proliferació del Software com a Servei.

Per què les empreses es decideixen per SaaS?

Al nostre voltant, veiem companyies que es converteixen en corporacions exclusives de SaaS d’avantguarda. Amb més del 80% de la seva aplicació de rendiment allotjada i gestionada en el núvol, les empreses poden afirmar amb confiança que les seves operacions ja no depenen de sistemes heretats. Això té molt sentit per a tots ells, ja que els beneficis de SaaS sovint es redueixen a importants estalvis financers. Els principals beneficiaris, com s’esperava, són les petites i mitjanes empreses (pimes), que també tenen les millors previsions de creixement pel 2019.

Donat que les aplicacions SaaS són fàcils d’usar, els administradors ja no hauran de proporcionar una capacitació costosa per a què els empleats puguin usar-les. A més, aquestes aplicacions es connecten fàcilment amb una sèrie d’aplicacions i solucions de tercers i, pel general, compten amb un accés API obert que permet crear connexions personalitzades.

Per què les empreses estan canviant les seves operacions al núvol?
  • Costa menys en comparació amb els sistemes heretats.
  • Redueix els costos operatius.
  • Permet mantenir un procés de treball consistent.
  • Facilita la col·laboració en equips grans i descentralitzats.
  • Estalvia el temps necessari per a la configuració i la formació.
  • Facilita l’accés a les dades.
  • Està optimitzat per a dispositius mòbils i independent dels dispositius que estan usant.
  • Afavoreix la connexió d’aplicacions entre si.
  • Redueix (o elimina) la càrrega d’actualització, manteniment i protecció de dades.
  • Manté a les organitzacions en línia amb les tendències.
Què esperar del mercat de SaaS en els propers anys?

El mercat acollirà amb satisfacció l’aparició de serveis en el núvol. L’avantatge distintiu de les tecnologies SaaS en comparació amb les instal·lacions en l’oficina és la seva aplicabilitat en dispositius mòbils.

Segons Statista, més del 60% de la població mundial el 2016 era propietària i usava activament un telèfon intel·ligent, i els investigadors confien en què aquest número augmentarà en almenys 1/3. La conseqüència lògica d’una societat saturada de dispositius mòbils és que els usuaris s’estan tornant significativament intolerants a la mala experiència mòbil i la manca d’aplicacions natives, i fins i tot el 61% d’ells abandonaran un lloc que no troben el suficientment receptiu. Per a les aplicacions SaaS desenvolupades principalment amb usuaris mòbils en ment, això no serà un gran problema.

El 2019, cada cop més organitzacions pujaran a l’entorn SaaS per obtenir part de “l’espai de treball SaaS complet”. Mentrestant, la creixent demanda motivarà als inversors a finançar importants innovacions tecnològiques, el que significa que una utopia SaaS pot no estar lluny com pensem.

 

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo