Sistemes de telefonia empresarial

El mercat de SIP Trunk assolirà els 12,70 mil milions de dòlars el 2023

Enreach 04/06/2019
Clock icon 4 min

Segons un nou informe d’investigació de mercat, publicat per MarketsandMarkets™, s’espera que la mida del mercat global de SIP Trunk creixi de 7,63 milions de dòlars reportats el 2018 a 12,70 mil milions de dòlars el 2023, amb una taxa de creixement anual composta (CAGR, en les seves sigles en anglès) del 10,7% durant el període de previsió.

Què és el SIP Trunk?

El SIP Trunk consisteix en una connexió de dades que es fa per Internet a través d’IP per connectar una centraleta física d’un client amb l’exterior. És a dir, substitueix les línies físiques per una comunicació IP. La telefonia IP o VoIP és com la telefonia tradicional, només que funciona per mitjà de la xarxa. Amb una connexió a Internet es pot posar en marxa el SIP Trunk.

La telefonia IP és capaç de transformar la veu en paquets de dades per a què sigui transmesa a través de la xarxa. El que fa un troncal SIP és actuar com enllaç entre un servei de telefonia IP amb una xarxa de telefonia pública. És a dir, és el nexe entre l’empresa i la xarxa.

Per a què una empresa pugui posar en marxa aquest servei online no és necessari que tingui un cablejat addicional. L’únic que necessita és un ample de banda que li permeti suportar la transferència de dades, així com la contractació dels canals necessaris de telefonia IP.

Quins factors impulsaran el creixement de SIP Trunk, a més de l’estalvi de costos?
1) Vendes de centraletes allotjades en el núvol

Centenars de proveïdors de serveis es troben ara allotjats en el mercat VoIP. La notable taxa de creixement de les centraletes virtuals ha augmentat les vendes de telèfons VoIP. El SIP Trunking complementa les aplicacions cloud, pel que el creixement de les vendes en el núvol està impulsant la seva demanda.

2) Comunicacions unificades

Vuit aplicacions de comunicacions unificades exerceixen un paper important en la creació de la demanda SIP. Aquestes són VoIP, missatgeria unificada, missatgeria instantània/xat, presència, convergència fix-mòbil, videoconferència, número d’abast únic i números fora de l’àrea. La demanda augmentarà per aquestes i altres aplicacions d’UC fins els 2020. Això ajudarà a impulsar el creixement de SIP.

3) Col·laboració

La col·laboració en temps real està augmentant. Segons un estudi d’Eastern Management Group, el 62% dels gerents de TI afirmen que les tecnologues de col·laboració són importants pels seus negocis. Al col·laboració, inclòs el vídeo, prospera en SIP.

4) Proveïdors de servei completo

La intensitat de la competència de SIP, els marges d’erosió i els nous serveis han creat una demanda de proveïdors de SIP de servei complet. Si bé molts d’ells poden usar la xarxa d’un altre proveïdor, sovint això no és important pel client. Els proveïdors de serveis complets ofereixen una àmplia cartera de productes, serveis i software de valor pel client SIP.

5) Socis d’ecosistemes

Aquests socis poden no estar en el negocio de SIP per se, però poden oferir productes que complementen els d’un proveïdor de SIP, així com oferir diferenciació i noves fonts d’ingressos al proveïdor SIP.

6) Serveis administrats

Aquestes anualitats són ingressos i guanys incrementals pel proveïdor de SIP. Les WAN, LAN, seguretat i vídeo administrats són complementaris a les ofertes dels proveïdors de SIP.

Tots aquests factors estan duent les vendes de SIP a nous nivells. Si bé la majoria dels usuaris finals tenen almenys alguns elements SIP en l’actualitat, poden passar 10 anys o més abans que disminueixi la demanda de SIP. Durant aquesta contínua evolució, el mercat canviarà. Això donarà pas a més proveïdors, i solucions SIP, en un efecte de moviment constant.

El segment de petites empreses tindrà la taxa de creixement més alta

En el mercat de serveis de SIP Trunk per mida d’organització, s’espera que el segment de petites empreses registri la taxa de creixement més alta durant fins el 2023. Les pimes estan adoptant els serveis de SIP Trunking a través de circuits de multiplexació per divisió de temps, ja que aquests serveis estan disponibles a un cost menor i amb diversos models de preus. La necessitat de millorar la col·laboració entre els treballadors remots i mòbils és un factor important per a la creixent adopció dels serveis de SIP Trunking entre aquest tipus d’organitzacions.

L’assistència sanitària vertical creixerà amb la CAGR més alta

Analitzant el mercat de SIP Trunking per verticals, s’espera que l’atenció mèdica creixi a una taxa de creixement anual composta més alta durant els propers 4 anys. Pels hospitals, la comunicació i la col·laboració entre el personal són fonamentals per oferir atenció d’urgència, en hospitals i altres centres de salut. Les telecomunicacions basades en el núvol, en forma de telefonia de protocol de veu sobre Internet (VoIP, en les seves sigles en anglès), permeten als professionals mèdics mantenir-se connectats amb els seus pacients i centres d’operacions des de diverses ubicacions, en qualsevol moment.

Nord-Amèrica tindrà la major mida de mercat entre el 2018 i el 2023

S’espera que Nord-Amèrica tingui la major participació del mercat global de serveis d’enllaç troncal SIP. Tant els Estats Units com Canadà dominaran el mercat global de SIP Trunk amb economies desenvolupades i en un mercat madur, el que els hi permetrà realitzar fortes inversions en activitats de R+D pel desenvolupament de noves tecnologies.

 

 

 

 

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo