Sistemes de telefonia empresarial

El mercat mundial d’UCaaS tindrà un valor de 37,85 mil milions de dòlars el 2022

Enreach 27/12/2021
Clock icon 2 min

El mercat global de Comunicacions Unificades com a Servei (UCaaS) està preparat per a un gran creixement i assolirà un valor de 37.850 milions de dòlars el 2022, segons un informe de Transparency Market Research.

Així, el mercat s’expandirà a una taxa de creixement anual composta (CAGR, en les seves sigles en anglès) del 23,4% durant el proper any. L’informe, titulat ‘Mercat de comunicació unificada com a servei: anàlisi, mida, participació, creixement, tendències i pronòstic de la indústria global’ indica que gran part del creixement en el mercat mundial d’UCaaS es derivarà de la tendència BYOD (Bring Your Own Device) i la cultura de mobilitat empresarial (teletreball).

Quins factors influiran en el creixement del mercat UCaaS el 2022?

Cada cop més persones s’estan incorporant a la força laboral mòbil, el que augmenta la dependència dels telèfons intel·ligents i les tauletes. Encara que les grans organitzacions estan familiaritzades amb els avantatges que ofereix UCaaS, encara existeix un buit en l’espai de les PIMES.

Donat el seu estatus com una tecnologia emergent d’alt potencial, el mercat global d’UCaaS ha despertat l’interès d’empreses i comunitats de desenvolupadors per igual. L’informe estableix que UCaaS, en virtut d’estar preintegrat i estandarditzat, el converteix en una solució llesta per usar que moltes empreses poden implementar en un breu període de temps.

Les solucions UCaaS allotjades al núvol s’estan implementant cada cop més en Institucions d’atenció mèdica, organitzacions governamentals i entitats financeres on la integritat, confidencialitat i seguretat de les dades és primordial.

Segons les projeccions, els serveis de telefonia per a empreses seguiran sent el principal contribuent d’ingressos del mercat global d’UCaaS. Així, els serveis integrats reportaran un increment apreciable, ja que s’espera que registrin una taxa de creixement del 27,3% durant el període de pronòstic.

Amèrica del Nord, líder del mercat UCaaS

Quan s’avalua des de la perspectiva geogràfica, Amèrica del Nord es va situar com el mercat d’UCaaS més gran el 2013, aportant un impressionant 48,80% dels ingressos del mercat global. El 2022, es mantindrà a la primera posició gràcies a les inversions massives d’UCaaS en sectors com BFSI (serveis bancaris, financers i assegurances), comerç minorista, transport i telecomunicacions.

Mentre que a Amèrica del Nord són les PIMES les que contribueixen a una gran part dels ingressos, a l’Àsia Pacífic, aquests procedeixen de les grans organitzacions que estan canviant cada cop més a UCaaS.

La seguretat de la xarxa

Tanmateix, malgrat les moltes forces positives que prevalen, el creixement del mercat mundial d’UCaaS es veurà afectat per les preocupacions relacionades amb la seguretat de la xarxa i la sensibilitat dels preus. Tot i així, els experts auguren que el 2022 serà un gran any per aquest sector.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo