Sistemes de telefonia empresarial

Els 5 principals beneficis dels xat bots d’IA en la cura de la salut

Product User 15/08/2023
Clock icon 2 min
Els 5 principals beneficis dels xat bots d’IA en la cura de la salut

Els xat bots d’Intel·ligència Artificial (IA) són cada cop més freqüents en la indústria de la salut. Aquesta tecnologia avançada permet comunicar-se amb pacients i professionals de la salut per igual, brindant informació i assistència valuoses.

Els 5 principals beneficis dels xat bots d’IA en la cura de la salut

1) Compromís millorat del pacient

Els xat bots d’IA poden ajudar als pacients a interactuar amb els seus proveïdors d’atenció mèdica de manera més efectiva responent preguntes, proporcionant informació sobre opcions de tractament i oferint suport per problemes de salut crònics.

2) Atenció personalitzada

Els xat bots d’IA poden usar les dades del pacient per personalitzar l’experiència d’atenció. Com? Fent recomanacions basades en les històries i preferències dels pacients, així com assegurant que rebin el tractament adequat en el moment oportú.

3) Eficiència millorada

Els xat bots d’IA poden gestionar tasques rutinàries com la programació de cites, la generació de receptes i la classificació bàsica. Això permet als proveïdors d’atenció mèdica concentrar-se en tasques més complexes, millorant l’eficiència general.

4) Major accessibilitat

Els xat bots d’IA poden oferir serveis d’atenció mèdica a pacients que no poden tenir accés a les instal·lacions d’atenció mèdica tradicionals. Això és particularment beneficiós en àrees més aïllades o desateses.

5) Resultats millorats pels pacients

Al millorar el compromís, personalitzar l’atenció, millorar l’eficiència i augmentar l’accessibilitat, els xat bots d’IA poden, en última instància, conduir a millors resultats pels pacients. Aquells que estan més compromesos amb la seva atenció tenen més probabilitats de seguir els tractaments i assolir millors resultats de salut.

En general, els xat bots d’IA tenen el potencial de revolucionar la indústria de la salut. Al millorar la participació del pacient, personalitzar l’atenció, millorar l’eficiència, augmentar l’accessibilitat i millorar els resultats del pacient, ofereixen beneficis significatius als pacients, els proveïdors d’atenció mèdica i el sistema d’atenció mèdica en el seu conjunt.

El Mòdul d’Intel·ligència Artificial de l’Omnichannel Contact Center d’Enreach proporciona les següents funcionalitats per millorar l’atenció i l’experiència del pacient (PX):

1) Xat bot i voicebot, al servei dels teus clients

Optimitza les teves comunicacions i augmenta l’eficàcia del teu call center avaluant la intenció del pacient i oferint la resposta esperada 24/7. Atén totes les trucades i no deixis cap missatge en vist. Resol automàticament les consultes més freqüents i permet als teus agents concentrar-se en altres tasques més importants.

2) Tecnologia que entén, respon i analitza

Mitjançant el nostre motor d’IA podràs entrenar al teu bot per a què entengui les necessitats dels teus pacients i resolgui les seves consultes. Connecta els nostres bots amb sistemes externs i completa les seves respostes amb informació dels teus pacients. Pots configurar el bot amb més de 120 idiomes, així com recopilar informació de cada interacció, analitzar per què et contactin i millorar les respostes.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo