Notícies

Enreach obté el certificat per incloure les seves solucions a Operator Connect de Microsoft Teams en col·laboració amb AudioCodes

Product User 19/10/2022
Clock icon 4 min
Enreach obté el certificat per incloure les seves solucions a Operator Connect de Microsoft Teams

Enreach, proveïdor europeu líder en solucions convergents de comunicacions per a empreses, ha obtingut la certificació Microsoft de Operator Connect per a Microsoft Teams i començarà a oferir el servei a partir d’aquest mes d’octubre tant a Espanya, com als Països Baixos i Alemanya.

Aquest acord suposa un pas més en la col·laboració d’Enreach amb Microsoft, en la qual es va incloure a la companyia de solucions convergents com un dels primers participants a Operator Connect, el programa de Microsoft amb el qual es busca proporcionar connectivitat de xarxa telefònica commutada (RTC) a través de Teams.

Impulsar l’experiència de l’usuari (UX) com un dels objectius

Amb Operator Connect per a Microsoft Teams, els usuaris de Teams poden beneficiar-se dels serveis de telefonia d’Enreach des del propi aplicatiu. Així, l’eina de col·laboració es converteix en un complet sistema de telefonia empresarial des del qual es poden rebre i realitzar tant trucades internes com externes a telèfons mòbils o fixos. Amb aquesta solució, Enreach compleix amb el seu objectiu de posar a disposició dels més de 270 milions d’usuaris de Teams, la seva àmplia experiència i cartera de productes.

“La nostra principal premissa és oferir una experiència d’usuari única, i això passa per afegir les millors solucions de comunicacions del mercat a eines punteres com Teams. Ser pioners en formar part de programes com Operator Connect significa que comptem amb un servei innovador que respon perfectament a les necessitats dels clients més exigents, explica Alfred Nesweda, CEO d’Enreach Spain.

De la mateixa manera, Martin Classen, Director de Productes d’Enreach, afegeix: “El llançament d’Operator Connect per a Microsoft Teams forma part de l’estratègia continuada d’Enreach de treballar amb els millors socis tecnològics com Microsoft. L’objectiu principal és que els socis i clients es beneficiïn al màxim de la convergència de les diferents eines de comunicacions, col·laboració i productivitat en solucions perfectament integrades. També creiem que les solucions de veu d’Enreach encaixen a la perfecció amb la cartera de productivitat de Microsoft, impulsant l’experiència dels nostres clients amb Microsoft Teams. Quelcom que els nostres clients europeus busquen quan utilitzen les nostres solucions. Per tant, a Enreach estem molt satisfets de reforçar la nostra relació amb Microsoft i d’atendre als nostres clients segons les seves necessitats”.

D’altra banda, Taimoor Husain, Cap d’Estratègia de Modern Workplace i GTM per a empreses de telecomunicacions de Microsoft, afirma: “Microsoft va decidir crear el programa Operator Connect per fer evolucionar l’enrutament directe i permetre a les operadores oferir una experiència de trucades amb equips de major qualitat. Hi ha moltes opcions de desplegament per a Direct Routing, però vam identificar la necessitat que les operadores l’usin com un servei als clients. Amb els amplis coneixements i l’experiència d’Enreach en el camp de la prestació de serveis de veu gràcies a les seves pròpies xarxes fixes i mòbils, són el complement perfecte per proporcionar Operator Connect per a Microsoft Teams”.

Aliança amb AudioCodes

Enreach ha escollit a AudioCodes com el seu soci oficial a Microsoft Operator Connect Accelerator per proporcionar als seus clients una solució completa de connectivitat pel sistema telefònic de Microsoft Teams que compleixi i superi els estàndards de SLA i mètriques de qualitat de Microsoft.

“AudioCodes està encantat d’associar-se amb Enreach. Com a soci autoritzat d’Operator Connect per a Microsoft Teams Accelerator, AudioCodes permet a Enreach oferir als seus clients serveis de Direct Routing i Operator Connect com a part integral de la seva oferta de Microsoft Teams, tot això amb el suport de la garantia de qualitat, flexibilitat i assequibilitat d’AudioCodes”; conclou Andy Elliot, vicepresident de Màrqueting Global d’AudioCodes.

Sobre Enreach

Enreach és líder del mercat de telefonia IP i comunicacions unificades com a servei (UCaaS) a Europa, d’acord amb l’informe anual Frost Radar. El grup defensa un estil de col·laboració oberta que fa que el contacte entre empreses i equips sigui màgic. Posar la tecnologia adequada a l’abast de cada tipus de negoci, sense importar la mida, és el que fan tots els dies pels empresaris, socis majoristes i proveïdors de serveis.

El grup ofereix una cartera completa de tecnologies col·laboratives i serveis de telecomunicacions (Comunicacions Unificades, Serveis de col·laboració, Serveis d’integració de telefonia allotjada al núvol, Serveis d’instal·lació, Centraleta Virtual, Serveis SIP Trunk…). Ofereix productes, serveis i solucions en comunicació, col·laboració i connectivitat, integrant-los en sistemes comercials de totes les formes i mides per satisfer les seves necessitats de contacte. A més, facilita la integració de la tecnologia empresarial, la connectivitat i la productivitat per a les organitzacions a mida que creixen. Les empreses de diferents indústries tenen requisits per mantenir-se en contacte amb els seus empleats i clients. Els seus productes i serveis optimitzen aquests punts de contacte permetens a les persones assolir nous nivells de productivitat.

Sobre AudioCodes

AudioCodes és un proveïdor líder de software de comunicacions avançades, productes i solucions de productivitat pel lloc de treball digital. AudioCodes permet a les empreses i als proveïdors de serveis construir i operar xarxes de veu totalment IP per a comunicacions unificades, centres de contacte i serveis empresarials allotjats. AudioCodes ofereix una àmplia gamma de productes, solucions i serveis innovadors que són utilitzats per grans empreses multinacionals i operadores líders de primer nivell a tot el món.

Per obtenir més informació, visitar: http://www.audiocodes.com. Com a soci aprovat d’Operator Connect for Microsoft Teams Accelerator.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo