Notícies

Enreach reforça la seva presència a Espanya i adquireix l’empresa Telsome

Enreach 12/01/2022
Clock icon 5 min

Enreach, grup líder de comunicacions unificades de ràpid creixement que compta amb el suport pel grup d’inversió independent, Waterland Private Equity (“Waterland”), amplia la seva presència a Espanya amb l’adquisició de Telsome, proveïdor de serveis de telefonia per empreses.

Després de l’adquisició de masvoz el novembre del 2019, un dels principals proveïdors de comunicacions cloud empresarials a Espanya, la incorporació de Telsome millora la presència espanyola d’Enreach amb noves capacitats com Operador mòbil virtual i amb un nou canal d’èxit per a les pimes. Aquest fet permetrà que Enreach pugui agilitzar el desenvolupament del seu portfoli de solucions de contacte convergent al mercat espanyol el 2022, inclosos els serveis mòbils integrats i la seva plataforma UCaaS.

Fundada el 2004, Telsome és un proveïdor de comunicacions per a pimes i autònoms especialitzada en serveis al núvol que ofereix solucions PBX, gestionades i unificades, per a fixe i mòbils. Els seus serveis són utilitzats per més de 850 companyies i més de 6.000 usuaris. Gràcies a aquesta adquisició, Enreach pot brindar accés als seus clients a una àmplia gamma de solucions de contacte convergent que la companyia ofereix a tot Europa, inclosos els serveis de productivitat, UCaaS, CCaaS i altres serveis addicionals com Intel·ligència Artificial (IA) conversacional i màrqueting automation per ajudar-los a accelerar els seus processos de transformació digital.

Accés a un ampli portfoli de solucions

Alfred Nesweda, CEO de masvoz afirma que: “L’adquisició de Telsome per part d’Enreach era el següent pas natural al nostre procés de creixement a Espanya després de la incorporació de masvoz el passat 2019. L’experiència de Telsome al segment de petites i mitjanes empreses i el seu servei de telefonia mòbil, ens permetran ampliar la nostra oferta i arribar a una àmplia gamma de clients amb noves propostes que els ajudaran a evolucionar en un nou any ple de reptes. Estem molt orgullosos de donar la benvinguda a Telsome al grup”.

Erik Kjorstad, CEO de Telsome, s’unirà a l’equip de gestió de masvoz per treballar en noves iniciatives de creixement a la regió. Kjorstad afirma que: “Passar a formar part del líder europeu de comunicacions unificades és una gran fita per a Telsome. Els nostres clients es beneficiaran de l’ampli portfoli de serveis d’Enreach, i comptaran amb les eines de comunicació més innovadores per seguir creixent. Estem encantats de ser part d’Enreach”.

Enreach es va crear el 2018 amb el suport del grup d’inversió independent, Waterland Private Equity i gràcies a la fusió de Swyx (ara Enreach Alemanya), Voiceworks dels Països Baixos i Centile Telecom Applications (ara Enreach for Service Providers) amb seu a França. Des de llavors, el grup ha combinat amb èxit una estratègia dinàmica d’adquisicions amb creixement orgànic a Europa i la introducció de més solucions de valor afegit al seu portfoli de productes. L’estratègia de creixement d’Enreach segueix tenint el suport del grup d’inversió independent, Waterland Private Equity, empresa que recentment va obrir una oficina a Barcelona, ​​Espanya.

Sobre Telsome

Fundada el 2004, Telsome és un proveïdor espanyol de telefonia especialitzat en empreses. La companyia compta amb més de 15 anys d’experiència en serveis de comunicació empresarial per a petites i mitjanes empreses i ofereix una àmplia gamma de serveis de valor afegit. Amb seu a Saragossa, Telsome és un operador de xarxa inalàmbrica virtual (MVNO) espanyol i proveïdor de serveis mòbils integrats, SIP Trunk i Cloud PBX que compta amb un equip de 8 empleats que donen servei a més de 850 companyies.

Més informació a: www.telsome.es

Sobre masvoz

masvoz, part d’Enreach, té seu a Barcelona (Espanya) i és un operador de telecomunicacions que desenvolupa i comercialitza serveis i solucions de comunicacions intel·ligents per a empreses. Compta amb més de 15 anys d’experiència en serveis de comunicació empresarial i ofereix una àmplia gamma de serveis de valor afegit. Fundada el 2002, masvoz es centra en comunicacionals cloud i disposa d’un equip de 70 empleats que donen servei per a més de 1.500 empreses a Espanya i Europa. Gràcies a la seva plataforma de comunicacions propietària, masvoz és capaç de gestionar més de 500.000 trucades diàries.

Més informació a: www.masvoz.cat

Sobre Enreach

Enreach és líder europeu en comunicacions unificades que proporciona tecnologia de contacte humà amb àmplia presència al Regne Unit, Holanda, Alemanya, Espanya i Dinamarca. Enreach proporciona tecnologia de col·laboració i serveis de telecomunicacions a través dels seus socis o de marques directes. Totes les marques contribueixen al desenvolupament de solucions de comunicació i TI integrades i intel·ligents que garanteixen una comunicació i un flux de treball òptims entre les organitzacions. La missió d’Enreach és oferir a les empreses accés a les millors eines de comunicació i col·laboració amb una interfície senzilla i centrada en l’usuari, desenvolupada en torn a les seves necessitats i sistemes específics. Els productes del grup posen a l’abast de totes les empreses poderoses eines, sense importar la indústria o la mida, per a què els seus empleats puguin concentrar-se en fer coses increïbles. Enreach opera a 25 països i compta amb 975 empleats treballant a 18 oficines europees.

Més informació a: www.enreach.com

Sobre Waterland

Waterland és un grup d’inversió de capital privat independent que ajuda a les empreses a aconseguir les seves ambicions de creixement. Amb importants recursos financers i experiència a la indústria, Waterland permet que les empreses del seu portfoli assoleixen un creixement accelerat tant de forma orgànica com mitjançant adquisicions. Waterland té oficines als Països Baixos (Bussum), Bèlgica (Amberes), França (Paris), Alemanya (Hamburg i Munich), Polònia (Varsòvia), Regne Unit (Londres i Manchester), Irlanda (Dublín), Dinamarca (Copenhage), Suïssa (Zurich) i Espanya (Barcelona) i actualment gestiona nou mil milions d’euros de compromisos d’inversors.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo