Sistemes de telefonia empresarial

La inversió en UCaaS arribarà als 96.000 milions de dòlars el 2023

Enreach 27/06/2017
Clock icon 2 min

El mercat de les Comunicacions Unificades com a Servei (UCaaS) continuarà experimentant un notable creixement durant els propers anys, tal i com conclou l’estudio elaborat per la firma Global Market Insights, Inc. que apunta cap a un creixement estimat del 13,2% pel conjunt del període 2016-2023 pronosticant que la inversió global en UCaaS arribarà als 96.000 milions de dòlars per l’any 2023.

mercado-europeo-ucaas

Mercat Europeu d’UCaaS per sectors, 2012-2023 (en milions de dòlars) | FONT: Global Market Insights, Inc.

La raó essencial d’aquest creixement és el continu augment de la demanda de les comunicacions unificades per part del sector empresarial, un increment que s’atribueix a l’alta capacitat de la tecnologia per oferir els necessaris serveis de comunicació en temps real.

Les empreses estan actualitzant les seves infraestructures de telefonia i missatgeria existents, al temps que instal·len noves solucions UCaaS com a estratègia per respondre a la creixent necessitat de millorar l’eficiència operativa i reduir els costos. La major flexibilitat i escalabilitat, l’automatització, l’alta disponibilitat per a tasques empresarials essencials, la reducció de temps, la major rendibilitat o el pagament per ús, són només alguns dels principals avantatges que proporcionen les comunicacions unificades i que expliquen el continu creixement en la implantació d’aquesta tecnologia a les empreses.

D’altra banda, aquest informe també destaca la capacitat d’acomodar múltiples funcionalitats del sistema de comunicació en una única plataforma, fet que converteix la telefonia en una eina essencial a l’entorn empresarial. Així, també la telefonia actuarà com impulsor del mercat UC degut a la seva compatibilitat amb la transferència automatitzada de fax, veu o una altra informació.

I tot això sense oblidar la creixent demanda de la telefonia IP i VoIP en els sectors de telecomunicacions i TI, BFSI, viatges i allotjament, i indústries de logística i transport, que també actuen, i ho seguiran fent, com un factor de creixement del mercat de les comunicacions unificades.

Per sector econòmics, les aplicacions governamentals experimentaran el major creixement, degut a la creixent adopció de tecnologia per respondre a les necessitats ciutadanes i seguretat pública.

Per regions, l’àrea Àsia-Pacífic experimentarà el major creixement (gairebé un 15%), afavorit per la major penetració de dispositius mòbils i xarxes 4G LTE i una extraordinària base de població.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo