Notícies

La presència de Masvoz al MWC és notícia als mitjans

Enreach 11/03/2015
Clock icon 2 min

Masvoz torna a ser notícia als mitjans de comunicació. Aquesta vegada arran de la seva presència al Mobile World Congress, celebrat al recinte de Fira de Barcelona del 2 al 5 de març. Tal com destaca La Vanguardia, aquesta fira és una oportunitat única per establir nous contactes i posicionar-se internacionalment. Un objectiu que Masvoz ha aconseguit, fins i tot superant les expectatives.

Al reportatge, publicat al suplement ‘Viure’ de La Vanguardia, destaquen que l’operadora de telecomunicacions ofereix a les petites i mitjanes empreses qualsevol servei relacionat amb la telefonia des del núvol, la qual cosa “simplifica costos i estructures, ja que tot es pot configurar a través d’un panell de control”. Precisament, la firma ha aprofitat aquest “gran punt de trobada del sector”, com ho ha descrit el seu director general, Alfred Nesweda, per presentar al món la seva nova aplicació multidispositiu, que permet gestionar les comunicacions corporatives des de qualsevol terminal, ja sigui smartphone, tauleta, PC o portàtil.

Per Nesweda, en declaracions a La Vanguardia, el Mobile World Congress “és una forma de viatjar per tot el món sense sortir de Barcelona”. Això ha permès a l’empresa, amb seu a Barcelona i una delegació a Madrid, accedir a nous clients internacionals, “alguns previstos i altres no, a més de posar cara a molta gent amb la qual ja treballes”.

De fet, “les relacions personals són vitals al Mobile World Congress”, segons Nesweda, ja que com resa el reportatge companyies de tot tipus acudeixen a explorar què ofereixen les més petites. I en aquesta ocasió, la cita anual del mòbil a Barcelona s’ha tancat amb tot un rècord d’assistència: més de 90.000 visitants.

La Vanguardia no ha estat l’únic mitjà de comunicació que ha destacat la participació de Masvoz al MWC. També ho han fet l’economista.es o el Huffington Post. I uns altres digitals com el finanzas.com, muypymes.com, vilaweb.cat o channelpartner.es formen part d’un llarg llistat que han volgut destacar la seva presència en aquesta edició.

Si desitges llegir el reportatge complet de La Vanguardia punxa aquí.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo