Notícies

La transformació digital impulsa el creixement de les empreses

Enreach 23/03/2017
Clock icon 2 min

La transformació digital està tenint un notable impacte a les empreses de tot el món; l’adopció de tecnologia i pràctiques que la sustenten està millorant i agilitzant els negocis, a l’hora que afavoreix i impulsa el creixement de les companyies. Així, la major part de les organitzacions que inverteixen en transformació digital es situen per davant dels seus competidors directes. Aquesta és la principal conclusió a la qual arriba l’informe “Keeping Score: Why Digital Transformation Matters” elaborat per Coleman Parkes en col·laboració amb CA Technologies, i que posa de manifest l’enorme impacte que està tenint la transformació digital a les empreses.

Els resultats de la transformació digital ja són concrets

Aquesta investigació introdueix a més el BIS (Digital Transformation Business Impact Scorecard), un rànquing mundial de països i indústries elaborat a partir de 14 indicadors clau de rendiment i els resultats del qual indiquen clarament que la transformació digital està donant fruits amb beneficis tangibles:

  • El 74% dels enquestats reporta millores en l’experiència de client.
  • El 76% reporta millores en l’abast digital.
  • El 33% observa un augment en la velocitat del mercat.
  • El 40% reporta un increment en la satisfacció del client.
  • El 37% manifesta que els ingressos provinents de nous negocis han augmentat.

Principals beneficis de la transformació digital a las empreses

Segons ha declarat Otto Berkes, CTO de CA Technologies, “aquest estudi demostra que la forta connexió entre els resultats de negoci a Espanya i les tecnologies i pràctiques en què es basa la transformació digital. La creixent importància de l’experiència de client està empenyent la tecnologia, i en especial el software, al centre del model de negoci de totes les empreses i això no pot ser ignorat”.

Els 5 principals beneficis que la transformació digital aporta a las organitzacions són:

  • Major reducció de costos gràcies a la introducció de solucions al núvol i tecnològiques en general.
  • Millora dels resultats financers i de la rendibilitat. En concret, les empreses que implementen solucions de tecnologia han experimentat un 39% de creixement dels ingressos i han millorat un 21% el seu time-to-market.
  • Els empleats són un 39% més eficients, més productius, triguen menys en prendre decisions i estan més satisfets.
  • Es millora l’experiència dels clients. De fet, els nivells de retenció de clients s’han elevat fins a un 33%.
  • La transformació tecnològica facilita a les empreses reclutar el millor talent ja que els professionals es senten atrets per les oportunitats laborals que s’ofereixen i per la pròpia cultura corporativa

Així, gràcies a l’impacte de la transformació digital, empreses de tot el món rendeixen per sobre dels seus competidors i augmenten la seva capacitat competitiva.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo