Notícies

Masvoz és notícia a La Vanguardia

Enreach 22/01/2015
Clock icon 1 min

L’operador de telecomunicacions Masvoz ha estat notícia aquest mes de gener a La Vanguardia, concretament al suplement ‘Diners’ del diari. A l’article es repassen els orígens de la companyia, fundada fa 12 anys a Barcelona, i la seva evolució cap al desenvolupament de serveis de telefonia cloud per a empreses amb el seu model software as a service (SaaS) i pagament per ús.

Preguntat per l’èxit de l’empresa, que abasta una cartera de més d’1.200 clients nacionals i internacionals i va facturar 3,1 milions d’euros nets el 2014, el seu director general, Alfred Nesweda, explica que “a l’oferir tecnologia en el núvol fem que les empreses no hagin d’invertir grans sumes de diners en equips que en poc temps quedin obsolets”. A més, destaca en l’entrevista el fet que aquestes empreses es beneficien també de tenir una garantia constant de servei.

Entre els seus productes, fan un esment especial a la app BizPhone com una nova aplicació que permet integrar el mòbil d’empresa en el d’ús personal. Nesweda explica que “a més de facilitar la vida al treballador, aquesta aplicació genera un gran estalvi per a l’empresa que no haurà d’adquirir nous dispositius mòbils i les tarifes són fins a un 80% més barates respecte a les dels operadors mòbils tradicionals”.

Nota: Per llegir l’article de La Vanguardia clickar aquí.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo