Notícies

masvoz ofereix una experiència de col·laboració unificada a l’integrar-se amb Teams de Microsoft

Enreach 17/09/2021
Clock icon 2 min

masvoz, companyia amb més de 17 anys d’experiència en serveis de comunicacions per a empreses, continua el seu objectiu de millorar l’eficiència en els processos més import antes de les companyies espanyoles i ha anunciat la solució Ms Teams Direct Routing per habilitar trucades PSTN a Microsoft Teams, una de les aplicacions de col·laboració empresarial més utilitzada del mercat.

Ara que el teletreball s’ha convertit en un model habitual al teixit empresarial, aplicacions com Teams s’han tornat essencials per mantenir l’activitat laboral. En aquest sentit, masvoz ofereix aquesta integració per aconseguir una de les eines col·laboratives més potents del mercat, a l’afegir aquesta solució de veu basada en el núvol.

Amb aquesta integració, les companyies podran adaptar els seus sistemes de comunicació de manera àgil i al tractar-se de tecnologia cloud, podran estalviar temps i diners al prescindir d’instal·lacions locals. A més, gràcies a la seva àmplia escalabilitat i al model de pagament per ús, permet a petites i mitjanes empreses impulsar els seus processos de transformació digital.

Amb la solució de masvoz, els usuaris podran administrar les trucades des de Teams utilitzant els números de l’empresa, dirigir-les cap a la persona més adequada mitjançant bots d’última generació, a més d’enviar missatges, realitzar videoconferències i compartir arxius des d’única aplicació i mitjançant qualsevol dispositiu amb connexió a Internet.

Tot això es dóna lloc en un entorn segur, ja que la plataforma incorpora un encriptat natiu Secure Real-Time Transport Protocol (SRTP) i Transport Layer Security (TLS).

Gold partner de Microsoft

Enreach, companyia matriu de masvoz, és gold partner de Microsoft, un distintiu que reconeix l’excel·lència, el compromís i l’experiència en tecnologies de la marca i avala directament les diverses integracions entre plataformes.

“La combinació de diferents plataformes en una sola, ara que el teletreball ha arribat per a quedar-se, és una manera de facilitar les comunicacions i la col·laboració a l’entorn empresarial. Per això creiem que aquesta aliança serà de gran ajut per a què tot tipus d’empreses s’uneixin a les comunicacions intel·ligents”, senyala Santi Vernet, director comercial de masvoz.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo