Notícies

masvoz s’uneix a Enreach, proveïdor europeu líder de comunicacions unificades

Enreach 25/11/2019
Clock icon 4 min

masvoz, l’operador especialitzat en solucions de comunicacions en el núvol per a empreses a Espanya, s’integra en el grup Enreach, proveïdor europeu de comunicacions unificades (UCaaS) de ràpida expansió. Enreach, actualment format per diverses companyies com Voiceworks, Swyx, ipnordic, Centile, Eazit i Network Telecom, proporciona tecnologies de col·laboració i serveis de telecomunicacions que són transformadores per a les PIMEs i les persones que treballen en elles.

Oportunitats de creixement a Europa

La incorporació de masvoz al grup Enreach, recolzat per la companyia d’inversió paneuropea Waterland, ofereix a masvoz una gran oportunitat per consolidar la seva presència a Espanya i explotar les opcions de creixement en el mercat europeu. D’una banda, masvoz disposa d’un portfoli més ampli de comunicacions unificades (UCaaS) i, d’altra banda, aporta al grup la seva solució Cloud Contact Center d’atenció al client professional.

“Estem entusiasmats de formar part d’Enreach, un soci fort que comparteix el nostre enfoc en la comunicació eficient com una forma d’enriquir les relacions. A masvoz, oferim solucions de comunicacions intel·ligents que ajuden a les empreses a créixer, ser més flexibles i eficients i comunicar-se de manera més efectiva. La integració a Enreach facilitarà encara més el creixement dels nostres clients. Esperem donar forma al futur junts i assolir el màxim èxit a Espanya i als mercats europeus”, comenta Alfred Nesweda, CEO de masvoz.

Valor afegit

Enreach ofereix una cartera completa de tecnologies col·laboratives i serveis de telecomunicacions (Comunicacions unificades, Serveis de col·laboració, Serveis d’integració de telefonia allotjada en el núvol, Serveis d’instal·lació, Centraleta Virtual, Serveis Sip Trunk). La companyia ofereix productes, serveis i solucions en comunicació, col·laboració i connectivitat, integrant-los en sistemes comercials de totes les formes i mides per satisfer les seves necessitats de contacte. 

“A l’incorporar a masvoz al nostre grup, tenim la plataforma ideal per ingressar en el mercat espanyol, un dels mercats de comunicacions unificades de més ràpid creixement a Europa. Gràcies a aquesta unió, els clients de masvoz es beneficiaran d’una cartera de productes més àmplia. D’altra banda, millorarem encara més la nostra gamma de productes amb les capacitats que masvoz aporta al grup, especialment amb la seva experiències en solucions de Contact Center. Junts seguirem construint un gran ecosistema de líders en telecomunicacions que s’atreveixen a innovar i oferir un servei personalitzat i d’excel·lent qualitat als seus clients. Per tant, estem molt contents de poder incorporar a masvoz al nostre grup”, explica Stijn Nijhuis, CEO d’Enreach.

masvoz continuarà operant de forma independent mentre es beneficia de les sinèrgies grupals, així com del coneixement del mercat i la tecnologia d’Enreach. La companyia roman amb seu en la seva ubicació actual a Barcelona. Alfred Nesweda, co-fundador i CEO de masvoz, continuarà en el futur liderant el negoci juntament amb els seus socis actuals, Santi Vernet i Xavier Blasco.

La transacció està subjecta a l’aprovació del regulador espanyol i s’espera que es completi a finals d’any.

Sobre masvoz

masvoz és un operador de telecomunicacions que desenvolupa i comercialitza serveis i solucions de comunicacions intel·ligents per a empreses, sota un model cloud de pagament per ús i adaptables a companyies de totes les mides. El portfoli de la companyia inclou solucions de telefonia innovadores, accessibles i senzilles: serveis de Numeració telefònica global, Centraleta Virtual, Cloud Contact Center, APIs i integracions i solucions BYOD.

Per aquesta transacció masvoz ha comptat amb l’acompanyament de WindCorp Translink i Across Legal.

Per obtenir més informació sobre masvoz: www.masvoz.cat

Sobre Enreach

Enreach és un grup format per diverses companyies com Voiceworks, Swyx, ipnordic, Centile, Eazit i Network Telecom. Enreach proporciona tecnologia de col·laboració i serveis de telecomunicacions a través dels seus socis revenedors o marques directes que són transformadores per a les PIMEs i les persones que treballen en elles. Totes les marques proveeixen solucions intel·ligents i integrades de TI i comunicació que garanteixen una comunicació i un flux de treball òptims entre les organitzacions. La missió d’Enreach és oferir a les empreses accés a les millors eines de comunicació i col·laboració amb una interfície fàcil i centrada en l’usuari, construïda en torn a les seves necessitats i sistemes específics. Els productes del grup ofereixen funcionalitats avançades a l’abast de cada negoci, sense importar la indústria o la mida, per a què els seus empleats puguin concentrar-se en fer coses increïbles.

Enreach opera a Alemanya, els Països Baixos, Dinamarca, el Regne Unit i França, amb activitats en 25 països i més de 775 empleats.

Per obtenir més informació sobre Enreach: www.enreach.com

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo