Notícies

Masvoz torna a ser notícia als mitjans

Enreach 02/11/2015
Clock icon 1 min

Masvoz segueix sent notícia als mitjans de comunicació de diferents punts de l’Estat. Aquest cop han estat El Periódico de Catalunya i l’emissora Onda Madrid els últims en fer-se ressò de les novetats relacionades amb l’empresa de telecomunicacions.

El passat dia 3 d’abril, Masvoz apareixia en la secció d’Economia d’El Periódico amb motiu de la seva participació al Mobile World Congress i les seves apostes de futur. L’article, que recollia les declaracions del director general de Masvoz, Alfred Nesweda, sobre la història i el core business de la companyia, posava de manifest els avantatges de tenir un bon operador de serveis que estigui sempre disponible marcant la diferència respecte als seus competidors. A més, feia especial recalcament en el concepte de “telefonia intel·ligent” com a servei per estalviar costos.

També al mes d’abril, concretament el dia 9, Masvoz apareixia al programa de ràdio ‘Atrapados en la Red’ d’Onda Madrid. En aquesta ocasió, Alfred Nesweda era entrevistat per parlar de la participació de Masvoz al MWC i explicar els avantatges dels serveis de cloud computing i els beneficis per a les empreses de la telefonia intel·ligent integrada amb els serveis de veu IP.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo