Sistemes de telefonia empresarial

El mercat BYOD i de mobilitat empresarial arribarà als 73,30 bilions de dòlars el 2021

Enreach 22/05/2018
Clock icon 3 min

Amb l’objectiu d’augmentar la productivitat, assolir majors eficiències operatives i, al mateix temps, reduir els costos de hardware, les empreses adoptaran cada cop més mobilitat a partir del 2018. Segons l’informe “BYOD & Enterprise Mobility Market – Global Forecast to 2021”, publicat per MarketsandMarkets, s’estima que el mercat BYOD i de mobilitat empresarial creixerà fins els 73,30 bilions de dòlars pel 2021, amb una taxa de creixement anual compost del 15,85%.

En els últims anys, les empreses han innovat amb aplicacions mòbils per augmentar la productivitat i optimitzar els costos. En el futur, amb IoT i d’altres tecnologies habilitadores com l’anàlisi i el núvol, empreses de totes les mides es tornaran cada cop més mòbils. S’espera que el mercat d’aplicacions mòbils arribi als 98,03 bilions de dòlars el 2021. Aquest creixement estarà impulsat per la creixent demanda de captura de dades en temps real i l’enfoc empresarial en la força de treball mòbil.

BYOD, una tendència a l’alça entre les empreses

Major productivitat i satisfacció dels empleats, menor cost de hardware per a les empreses, augment de la penetració de telèfons intel·ligents, demanda de software de mobilitat empresarial en organitzacions amb departaments de TI interns i creixent importància dels serveis gestionats de mobilitat són alguns dels factors que impulsaran el creixement del mercat BYOD (Bring Your Own Device) i la mobilitat empresarial.

De la mateixa manera, s’espera que el major ús d’activitats relacionades amb el treball en plataformes virtualitzades augmenti a 5,68 bilions de dòlars el 2021, amb una taxa de creixement anual compost del 21,3%. Les plataformes virtualitzades també ajuden a les empreses a simplificar les estratègies de seguretat en relació al flux de dades.

El software de gestió de dispositius mòbils exercirà un paper clau

El software de gestió de dispositius mòbils tindrà la major quota de mercat en el mercat de BYOD i mobilitat empresarial fins el 2021. S’espera que la seva quota de mercat creixi degut al ràpid augment en l’ús de dispositius mòbils per a la feina. La gestió de dispositius mòbils ha permès a les organitzacions implementar, monitorejar, integrar i administrar aquests dispositius en el lloc de feina.

Augment del mercat de gestió d’accés a la identitat

Les preocupacions de seguretat en el mercat BYOD i la mobilitat empresarial dirigeixen el mercat de la seguretat de la mobilitat. Entre els mercats de seguretat de mobilitat empresarial, s’espera que el mercat de gestió d’accés a la identitat creixi amb la taxa més alta, seguit pel mercat de seguretat de contingut mòbil. La gestió d’accés a la identitat proporciona a les persones autoritzades accés als recursos i gestiona i supervisa les activitats dels usuaris per protegit la informació de l’empresa.

Amèrica del Nord tindrà la major quota de mercat

Segons l’informe, Amèrica del Nord tindrà la major participació en el mercat BYOD i de mobilitat empresarial fins el 2021. Això és degut a la gran acceptació de BYOD i els serveis de mobilitat empresarial per part de les organitzacions nord-americanes. Els creixents desenvolupaments innovadors en tecnologies estan beneficiant a totes les parts interessades presents en l’ecosistema del mercat de mobilitat empresarial i BYOD en aquesta regió.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo