Sistemes de telefonia empresarial

El mercat BYOD tindrà una taxa de creixement anual de més del 15% fins el 2023

Enreach 09/08/2018
Clock icon 2 min

Segons un informe de Mordor Intelligence, les perspectives de creixement pel mercat BYOD seran molt positives fins el 2023. Així, aquest mercat creixerà a una taxa anual composta del 15% entre el 2018 i el 2023 a nivell mundial.

Bring Your Own Device (BYOD) és una tendència tecnològica emergent en la qual els empleats empren els seus propis dispositius per accedir al sistema i les dades de l’empresa. Això millora l’àrea d’innovació entre els empleats i ofereix un millor equilibri entre la vida personal i la laboral, augmentant la satisfacció dels mateixos.

No obstant, BYOD també suposa un repte per a les companyies de TI quant a l’administració i protecció de dades per evitar qualsevol ús indegut o fuita de dades dels dispositius connectats.

D’altra banda, el concepte de BYOD ajuda a reduir els costos operatius obtenint com a resultat un estalvi considerable per a l’organització. A més, els empleats sempre mantenen els seus dispositius actualitzats amb les tecnologies més recents i emergents, fet que ajuda encara més a augmentar la satisfacció i la innovació dins de l’empresa.

Quins són els principals beneficis de BYOD (Bring Your Own Device)? 
  • Facilita la comunicació dins de l’organització
  • Estalvi de temps del flux de treball.
  • Estalvi de costos.
  • Millor accés a la informació.
  • Satisfacció dels empleats i major innovació.
Augment de la penetració de dispositius intel·ligents

L’ús de telèfons intel·ligents ha canviat la forma de comunicació, personal i professionalment. L’expansió dels telèfons intel·ligents a tot el món ha obligat a les empreses a adoptar la tecnologia BYOD, el que tindrà un efecte positiu diferent en el creixement del mercat. A més, la informàtica mòbil és molt preferida en comparació amb l’ordinador portàtil o la tauleta, ja que proporciona flexibilitat al flux de treball i l’aplicació empresarial pot reescriure’s de forma eficient aprofitant la ubiqüitat i la potència dels dispositius mòbils. 

El núvol tindrà el creixement més ràpid

La creixent utilització i penetració de BYOD ja impulsat el risc de seguretat de les dades degut a què les organitzacions estan adoptant el software com a servei (SaaS). La incorporació de BYOD en el núvol garantirà la prevenció de la pèrdua de dades físiques i impulsarà el creixement del mercat durant el període de pronòstic.

Àsia Pacífic experimentarà el major creixement en el mercat BYOD

Actualment, la penetració de la tecnologia BYOD és baixa en comparació amb d’altres regions; no obstant, s’espera que augmenti degut a la creixent economia. A més, les noves empreses en aquesta regió estan fomentant la utilització de BYOD a la seva empresa, que s’espera impulsi el creixement del mercat a un ritme significatiu. A més, la creixent penetració de telèfons intel·ligents en els països d’Àsia Pacífic, juntament amb un nombre cada cop major d’empreses, especialment a l’Índia i el Japó, probablement impulsarà el mercat en els propers sis anys.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo