Sistemes de telefonia empresarial

El mercat de centraletes virtuals arribarà als 9,50 bilions de dòlars el 2023

Enreach 26/04/2018
Clock icon 2 min

Segons l’informe “Hosted PBX Market: Global Forecast to 2023”, publicat per Markets and Markets, s’espera que el mercat global de centraletes virtuals allotjades creixi de 4,73 bilions de dòlars el 2018 a 9,50 bilions de dòlars el 2023, experimentant una taxa de creixement anual composta del 14,9% durant un període de 5 anys.

La necessitat de mobilitat empresarial i una creixent adopció del núvol i les comunicacions unificades són els principals factors que, segons l’informe, impulsaran el creixement del mercat de centraletes virtuals, així com la necessitat de les organitzacions d’actualitzar les seves centraletes tradicionals a centraletes virtuals basades en el núvol.

Creixement dels serveis de gestió de protocols

Els serveis de gestió de protocols permeten l’administració segura d’aquells protocols que participen en sistemes de telefonia IP allotjats amb l’objectiu de proporcionar una comunicació IP fiable. El servei de gestió de protocol és clau per gestionar el protocol de comunicació IP amb la capacitat de tunelització, i ofereix comunicació des de telèfons habilitats per IP a telèfons tradicionals amb una gran qualitat de veu. A més, aquest servei avalua diversos factors, com la inestabilitat, la latència i el retard, i garanteix l’assignació de nivells de recursos definits al tràfic de veu.

El segment de la configuració virtual mantindrà la seva mida del mercat

El servei d’instal·lació i configuració virtual desplegui la telefonia IP basada en centraletes virtuals allotjades a Internet, i el software de centraletes virtuals és allotjat i administrat per proveïdors de serveis en el núvol o de serveis externs. La implementació i configuració virtual, inclòs l’aprovisionament de telèfons IP, és l’aspecte bàsic i més important de la implementació de sistemes de telefonia IP i centraletes virtuals allotjats.

Aquest servei també ajuda a les empreses en la implementació i configuració de sistemes de telefonia IP i centraletes virtuals allotjades d’una manera rendible i amb una activació ràpida del servei.

Nord-Amèrica tindrà la major participació en aquest mercat

Segons l’informe, Amèrica del Nord tindrà la major quota de mercat de centraletes virtuals allotjades entre el 2018 i el 2023. La regió ha estat testimoni de l’aparició de tecnologies de tendència, com el ‘cloud’, la Internet de les Coses (IoT), la mobilitat i les comunicacions unificades. Totes elles, tecnologies que impulsen la necessitat d’una connectivitat i una comunicació segures.

Segons la informació de Markets and Markets, les empreses i les indústries adopten solucions i serveis de centraletes virtuals allotjats en diversos nivells, com a part de la seva operació comercial i de la seva estratègia per mantenir la seva competència en el mercat i augmentar la seva productivitat.

L’arribada de les pimes i l’augment de la digitalització a les organitzacions han ajudat al creixement d’aquest mercat. Això és degut a què les pimes adopten solucions i serveis de centraletes virtuals allotjats per assolir un sistema de comunicació fiable, millorant així la connectivitat dins de les organitzacions amb menys inversions i un manteniment mínim.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo