Sistemes de telefonia empresarial

El mercat d’UCaaS arribarà als 96.000 milions de dòlars el 2023

Enreach 11/01/2018
Clock icon 3 min

Segons un informe elaborat per Global Market Insights, Inc., es preveu que la creixent demanda en el sector empresarial impulsi el mercat d’UCaaS fins el 2023. Aquest creixement es pot atribuir a la capacitat de la tecnologia per oferir serveis de comunicació en temps real necessaris per a les operacions comercials.

Es prediu que aquesta tendència impulsarà la mida del mercat de les comunicacions unificades degut a la creixent necessitat de millorar l’eficiència operativa i reduir els costos. Així, el mercat de comunicacions unificades arribarà als 96.000 milions de dòlars el 2023.

Quins factors impulsen el creixement del mercat d’UCaaS? 

1.- Avantatges de la tecnologia UCaaS

La tecnologia UCaaS proporciona escalabilitat i flexibilitat a les empreses, a més d’avantatges associats com rendibilitat, pagament per ús i reducció de costos. D’altra banda, la capacitat d’acomodar múltiples funcionalitats del sistema de comunicació en una única plataforma fa que la telefonia sigui una eina essencial en l’entorn dels negocis, ja que facilita la comunicació empresarial en temps real a nivell intern i extern a totes les empreses.

2.- Creixent demanda de telefonia IP i VoIP

S’espera que la tecnologia de telefonia per empreses augmenti la mida del mercat de comunicacions unificades degut a la seva compatibilitat amb la transferència automàtica de fax, veu o d’altra informació. A més, la creixent demanda de telefonia IP i VoIP a les indústries de telecomunicacions i TI, serveis bancaris i financers, asseguradores, viatges i hoteleria, i logística i transport, serveix com un important factor d’impuls per a la mida del mercat d’UCaaS.

3.- Augment de la tendència BYOD

Segons aquest informe, la necessitat de racionalitzar les funcions de comunicació empresarial i la creixent popularitat de la tendència BYOD donaran suport al creixement del mercat d’UCaaS fins el 2023. Donat que les empreses estan expandint ràpidament la seva presència a mercats geogràfics més nous, l’efectivitat de les comunicacions exerceix un paper vital per garantir el resultat positiu dels processos comercials.

Per tant, les empreses adopten solucions de comunicacions unificades per modernitzar la seva infraestructura de comunicació sota un marc unificat. Com BYOD ha mostrat resultats prometedors en termes d’una major productivitat dels empleats i un estalvi significatiu en els costos TI per a les empreses, aquestes solucions milloren encara més la seva proposta de valor en termes de connectivitat sense fissures amb els recursos mòbils.

4.- Adopció de la tecnologia cloud

A més, la creixent popularitat i adopció de la tecnologia cloud també està ajudant al creixement del mercat de comunicacions unificades i col·laboració, amb les organitzacions que prefereixen solucions basades en el núvol per migrar de forma assequible els seus processos de comunicació a través de plataformes cloud.

L’informe de Global Market Insights, Inc. conclou que les tecnologies de la informació i les telecomunicacions dominaran el mercat d’UCaaS el 2024 amb una participació de mercat de més del 33% degut a la ràpida adopció de la tecnologia per connectar de forma transparent les ubicacions comercials globals per permetre una col·laboració eficaç entre els equips i oferir una millor experiència de client. Cada cop més PIMES que operen en el sector TI aprofiten la tecnologia per estalviar costos considerables en infraestructura de TI i manteniment mitjançant l’adopció de marcs unificats per a la gestió de diferents funcions de comunicació.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo