Sistemes de telefonia empresarial

El mercat global de WebRTC superarà els 19 bilions de dòlars el 2023

Enreach 31/05/2018
Clock icon 3 min

El creixent enfoc empresarial per millorar l’experiència global d’interacció amb el client és un dels principals impulsors del creixement del mercat de WebRTC. Segons l’informe “Web Real-Time Communication Market 2016-2023”, publicar per Credence Research Inc., el mercat global de WebRTC superarà els 19 bilions de dòlars el 2023, amb una taxa de creixement compost de més del 40% en els propers cinc anys.

L’ampliació de l’àrea d’aplicacions de solucions WebRTC en banca, serveis financers, assegurances i sector públics està impulsant l’adopció de solucions i serveis habilitats per WebRTC. A més, segons l’informe, la creixent demanda de comunicacions en temps real i l’augment del nombre de xarxes socials i usuaris d’Internet donen suport al creixement del mercat de WebRTC fins el 2023.

Perspectives del mercat

Web Real-Time Communication ofereix facilitat de comunicació eficient en temps real a l’usuari final amb alt grau de facilitat i un baix cost d’implementació. Per tant, les solucions Web Real-Time Communication experimenten tendències d’adopció positives especialment en petites i mitjanes empreses. A més, l’augment de les tendències de mobilitat (BYOD) està impulsant la innovació de WebRTC, i els seus proveïdors estan presentant solucions noves i innovadores desenvolupades per a plataformes mòbils, navegadors web i la Internet de les Coses.

El mercat de Web Real-Time Communication està segmentat en funció del tipus de solucions de missatgeria i ús compartit d’arxius, trucades de veu i videoconferències, així com d’altres solucions. A més, es divideix en serveis d’implementació i serveis d’integració.

Les organitzacions d’usuaris finals que operen en sectors importants com la banca, els serveis financers, les assegurances i la sanitat implementen cada cop més solucions de comunicació en temps real per oferir serveis millorats als seus clients. Això, a la vegada, està impulsant el creixement del mercat de WebRTC a tot el món. A més, l’ampliació de l’àrea d’aplicacions de les solucions WebRTC en sectors emergents com els mitjans i l’entreteniment i els sectors minoristes està impulsant també el creixement del mercat. S’espera que altres factors com l’augment del nombre d’usuaris de les xarxes socials i l’augment de la penetració de la banda ampla mòbil, impulsin el creixement del mercat durant els propers cinc anys.

WebRTC: Regions amb major creixement

Amèrica del Nord té una de les majors participacions en el mercat mundial de comunicació en temps real. Les tendències d’adopció d’alta tecnologia entre diversos sectors i negocis en aquesta regió han impulsat el creixement del mercat de WebRTC. Àsia Pacífic és un dels mercats que està experimentant un creixement més ràpid degut a la presència d’algunes de les economies amb major capacitat de desenvolupament, com l’Índia i la Xina. Les petites i mitjanes empreses a les regions d’Àsia i el Pacífic mostren una alta tendència d’adopció de solucions WebRTC, ja que ofereix serveis de comunicació eficients, amb baix cost i facilitat d’implementació.

Tendències clau en l’evolució del mercat global WebRTC

Segons l’informe, hi ha tres tendències clau que marcaran l’evolució i l’expansió del mercat global de les comunicacions en temps real, especialment entre les petites i mitjanes empreses:

  • Major adopció per part de les organitzacions de la tendència BYOD (Bring Your Own Device).
  • Convergència de WebRTC amb aplicacions mòbils i portals en línia.
  • Introducció de plataformes i solucions WebRTC basades en el núvol.
Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo