Altres

El mercat de la mobilitat empresarial creixerà un 25% pel 2022

Enreach 23/08/2017
Clock icon 2 min

L’adopció de solucions de mobilitat a les empreses és una tendència a l’alça. Actualment, la mobilitat és considerada un factor d’enorme importància, ja que contribueix a mantenir ininterrompudes les operacions empresarials. Per això, existeixen previsions de creixement pel mercat de la mobilitat empresarial en els propers anys.

Dels antics telèfons d’escriptori amb cable hem passat a sofisticats dispositius sense fils gràcies als quals les persones poden mantenir-se “online” i connectades entre si, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.

Aquest aspecte ha revolucionat el paradigma de la mobilitat per a les empreses a tot el món, elevant-la a la categoria de solució més viable per fer front a les demandes d’un entorn empresarial cada cop més competitiu.

Una nova cultura de treball

L’informe “Mercat de Mobilitat Empresarial: Anàlisi de la Indústria Mundial, Mida, Participació, Creixement, Tendències i Pronòstics” elaborat per la firma Transparency Market Research suposa un exhaustiu estudi de la trajectòria de creixement que experimenta el mercat global de mobilitat empresarial i els factors que empenyen a les organitzacions a adoptar aquestes solucions avançades.

Però la mobilitat empresarial és més que la suma de solucions i estratègies tecnològiques, és una tendència que promou un canvi en la cultural del treball, permetent als empleats treballar fora de l’oficina mitjançant serveis en el núvol i dispositius mòbils.

I a mesura que les noves tecnologies evolucionen, la mobilitat empresarial s’ha convertit en indispensable per a les organitzacions, sense importar la seva mida o el sector econòmic en què operen, doncs els permet romandre connectades amb els seus clients i empleats, al marge de la seva ubicació.

Creixement i tendències del mercat de la mobilitat empresarial durant els propers anys

En conseqüència, el nombre d’empreses de tot el món que busquen solucions de mobilitat que els permetin aprofitar més i millor les últimes tecnologies sense fils, continuarà experimentant un fort creixement durant els propers anys. L’informe pronostica que el mercat mundial de mobilitat creixerà un 25% fins l’any 2022, arribant als 510,39 milions de dòlars davant dels 86,36 de fa dos anys.

D’altra banda, les organitzacions es mostren cada cop més exigents quant a eficiència i velocitat operativa, motiu pel qual les solucions de mobilitat empresarial continuaran aprofundint en la seva adequació als requeriments específics de les empreses.

Per regions, Amèrica del Nord continuarà liderant el creixement de la mobilitat empresarial, afavorit per l’aparició i multiplicació d’usuaris mòbils en diferents sectors industrials.

D’altra banda, augmentarà la diversificació d’aplicacions. Mentre que el 2014 el sector TI i de telecomunicacions liderava clarament el mercat, ara aquest presenta una major segmentació en BSFI, educació i govern, TI i telecomunicacions, retail, automoció i manufactura, mitjans de comunicació, ciències de la vida i salut.

I pel que respecta als equips i software, els ordinadors portàtils continuaran cedint terreny als dispositius mòbils (smartphones i tauletes), mentre que el software de gestió d’aquests dispositius es mantindrà com el més emprat, per damunt de la gestió d’aplicacions mòbils, gestió de missatges, gestió d’email, etcètera.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo