Sistemes de telefonia empresarial

El mercat mundial de VoIP arribarà als 93.200 milions de dòlars el 2023

Enreach 14/08/2018
Clock icon 2 min

Segons un informe de MarketsandMarkets™ el mercat mundial de VoIP arribarà als 93.200 de dòlars a finals del 2023, creixent a una taxa composta anual del 3,1% en els propers cinc anys.

El VoIP (Voice over Internet Protocol) és una metodologia que utilitza diverses tecnologies de transferència de dades i veu, com telefonia IP, veu en banda ampla i telefonia per Internet per proporcionar serveis de comunicació a través d’una xarxa de commutació de paquets. Els serveis de VoIP requereixen la conversió de senyals de veu en senyals digitals, que després són transportades a través de la xarxa basada en IP. Les trucades es poden fer des de telèfons regulars, telèfons VoIP, ordinadors i telèfons mòbils.

El VoIP permet a les empreses oferir serveis de veu, vídeo i intercanvi de dades com a oferta principal. Les solucions de veu sobre IP ajuden a augmentar l’eficiència i reduir els costos operatius i de manteniment, ja que només s’utilitza una xarxa. Les solucions VoIP també permeten als operadors oferir a les empreses un nou conjunt de serveis basats en estàndards que inclouen videotrucades, traducció d’idiomes en temps real, correu de veu per vídeo i missatgeria instantània.

A mesura que la tecnologia ha evolucionat per ser més implementable a través de les comunicacions comercials i personals, ara és clau comprendre tot el potencial d’aquesta tecnologia i com pot millorar significativament les experiències relacionades amb la comunicació diària de les empreses. L’adopció de noves tecnologies de comunicació, especialment IP, ha creat una oportunitat per portar el poder de les comunicacions de veu al següent nivell i contribuir al creixement del mercat mundial de VoIP. Per tant, de lluny, l’èmfasi s’ha posat en aplicacions i serveis VoIP d’alta qualitat.

El mercat mundial de VoIP creixerà en els propers cinc anys

El mercat global de serveis VoIP està impulsat pels participants de la indústria que es centren intensament en impulsar les solucions de VoIP en els sectors de consumidors corporatius. Això ha portat a desenvolupaments múltiples, especialment en infraestructura de xarxa i models basats en el núvol.

Les plataformes propietàries i de codi obert són testimonis constants de la incorporació de tecnologies més noves, pel que les organitzacions exigeixen solucions innovadores per reduir els costos dels serveis de comunicació.

Segons la consultora Future Market Insights, el creixement del mercat global de serveis VoIP està impulsat pels avenços tecnològics que condueixen al desplegament de les xarxes avançades i l’augment de l’ús d’aquests serveis en diverses xarxes. Els clients empresarials adopten serveis de VoIP basats en el núvol degut a la rendibilitat i les ofertes de serveis empaquetats i són un altre factor que n’impulsa el creixement. El mercat està impulsat a més pels operadors de telecomunicacions que es diversifiquen constantment per oferir als clients serveis de VoIP.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo