Sistemes de telefonia empresarial

El mercat de SIP Trunk arribarà als 53 milions de dòlars el 2021

Enreach 05/07/2018
Clock icon 3 min

Segons un informe d’IHS Markit, el mercat de SIP Trunk està creixent en totes les regions del món, tot i que destaca Amèrica del Nord amb un 59% del mercat. Així, el mercat de SIP Trunk és dominant a Amèrica del Nord pels serveis de connectivitat de veu i en d’altres regions geogràfiques gaudeix d’una expansió contínua que ajuda a impulsar el seu creixement.

Els ingressos globals de SIP Trunking van per bon camí per aconseguir un creixement interanual de dos dígits fins el 2020, segons dades d’aquest informe.

No es pot negar que el món s’està movent a IP, i SIP Trunk s’ha convertit en la solució de comunicacions de facto preferida per a les connexions comercials. Encapçalant la llista de raons per les quals les empreses estan implementant SIP Trunk es troben la millora de la fiabilitat, de les aplicacions centralitzades i de la flexibilitat i l’estalvi de costos.

Tot i que existeix una gran quantitat de proveïdors de SIP Trunk a Amèrica del Nord i una expansió creixent a tot el món, només uns pocs han aconseguit una escala amb més d’1 milió de SIP Trunk en servei. I només un petit nombre de proveïdors té més de 3 milions de SIP Trunk en servei. La majoria dels proveïdors que han venut serveis heretats de connectivitat de veu han fet el canvi a la connexió amb SIP Trunk, però la base instal·lada de les connexions heretades de multiplexació per divisió de temps (TDM) encara preval.

De cara al futur, segons IHS Markit, es preveu un fort creixement mundial continu pel mercat de SIP Trunk fins el 2021, quan es preveu que els ingressos arribaran als 9 mil milions de dòlars i s’espera que els SIP Trunk arribin als 53 milions.

Com es pot estalviar amb el SIP Trunking?

El SIP Trunking pot oferir avantatges tant financers com funcionals sobre les connexions tradicionals de les empreses. Això és degut a què els SIP Trunks són connexions virtuals que admeten comunicacions multimèdia (veu, vídeo i web) a través d’Internet fora de les xarxes telefòniques tradicionals, el que brinda a les organitzacions més capacitats a un cost menor.

De fet, si una empresa necessita escalar el seu sistema telefònic, agregar funcions i/o admetre trucades de llarga distància, és probable que obtingui importants estalvis de costos amb la implementació del SIP Trunk.

9 formes en què les empreses poden reduir la seva despesa en comunicacions amb SIP Trunking

1.- Menor preu: SIP Trunk és més econòmic que les connexions tradicionals.

2.- No incorre en costos de capital: El SIP Trunking no requereix inversió de capital i té un cost inicial mínim, pel que s’aprecien els estalvis de costos en el primer extracte de facturació mensual.

3.- Reduir els costos de connexió: El SIP Trunking elimina la necessitat de línies tradicionals, estalviant així fins a un 70% en la factura telefònica mensual d’una empresa.

4.- Rutes de pagament per trucada: El SIP Trunking permet a les organitzacions implementar i pagar només les rutes de trucades concurrents que necessiten.

5.- Tarifes de llarga distància més baixes: Les trucades de llarga distància nacional i internacional són molt més econòmiques que les trucades regulars a través de SIP Trunk.

6.- Trucades internes gratuïtes: Les trucades internes entre els empleats de diverses oficines són gratuïtes amb SIP Trunking.

7.- Conservar la inversió actual: El SIP Trunking també modernitza el sistema telefònic existent connectant-lo a una centraleta virtual en el núvol que ofereix serveis de comunicacions en temps real, com la gravació de trucades. Amb aquestes actualitzacions de funcions instantànies, el SIP Trunking permet conservar la inversió de capital en el sistema telefònic durant mesos o anys.

8.- Reduir el temps de migració al núvol: Es pot migrar de forma gradual a una solució de centraleta virtual en el núvol per a tota l’empresa. Amb el SIP Trunking, per exemple, una empresa pot fer la transició a una centraleta virtual en el núvol per ubicació o departament, segons les seves necessitats i/o pressupostos.

9.- Reduir costos generals: A l’afegir recursos de SIP Trunk a les ubicacions d’una empresa, es poden reduir els costos generals.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo