Sistemes de telefonia empresarial

El mercat de SIP Trunking arribarà als 12,70 mil milions de dòlars el 2023

Enreach 20/09/2018
Clock icon 4 min

Segons un informe de Research and Markets, s’espera que la mida del mercat global de serveis SIP Trunking creixi de 7,63 mil milions de dòlars el 2018 a 12,70 mil milions de dòlars el 2023, amb una taxa de creixement anual composta (CAGR) del 10,7% durant el període de previsió.

Els principals impulsors de creixement pel mercat de SIP Trunking són: la reducció en el cost total de propietat a l’aprofitar el model de pagament per ús, l’augment de l’adopció del núvol i les comunicacions unificades, i la fàcil integració amb els sistemes de centraletes virtuals.

Quins són els factors del creixement del mercat de SIP Trunking?

Veurem ara amb més detall quins són els principals factors que impulsaran el creixement del mercat de SIP Trunking durant els propers cinc anys.

1) Vendes de centraletes virtuals i en el núvol: centenars de proveïdors es troben ara en el mercat de VoIP allotjat. La notable taxa de creixement de les centraletes virtuals ha disparat les vendes de telèfons VoIP. SIP Trunking complementa les aplicacions en el núvol, pel que el creixement de les vendes en el núvol està impulsant la demanda de SIP.

2) Desgast dels telèfons propietaris: els empleats i les empreses tenen molts dispositius que han de vincular-se entre si. Molts telèfons IP propietaris no aconsegueixen interoperar amb els sistemes d’estàndards oberts. Diversos proveïdors de sistemes telefònics produeixen ara els millors dispositius SIP amb estàndards d’interoperabilitat oberts.

3) Comunicacions unificades: vuit aplicacions de comunicacions unificades exerceixen un paper important en la creació de demanda de SIP. Aquests són VoIP, missatgeria unificada, missatgeria instantània/xat, assistència, convergència mòbil fixa, conferències, numeració geogràfica única i numeració internacional. La demanda creixerà per aquestes i altres aplicacions d’UC fins el 2020.

4) Col·laboració: la col·laboració en temps real està augmentant. El 62% dels gerent de TI diuen que les tecnologies de col·laboració són importants pels seus negocis. La col·laboració, inclòs el vídeo, prospera en SIP.

5) Proveïdors de serveis complets: la intensitat de la competència de SIP, els marges de desgast i els nous serveis han creat una demanda de proveïdors SIP de servei complet. Els clients valoren productes, serveis i software de valor.

6) Socis d’ecosistemes: és possible que aquests socis no estiguin en el negoci SIP per se, però poden oferir productes que complementin els d’un proveïdor SIP, així com oferir diferenciació i nous fluxos d’ingressos al proveïdor SIP.

7) Serveis administrats: aquestes anualitats són ingressos incrementals i guanys pel proveïdor SIP. La WAN administrada, la LAN, la seguretat i el vídeo són complementaris a les ofertes dels proveïdors de SIP.

Quines empreses mantindran la major mida de mercat de SIP Trunking?

SIP Trunking ajuda a les empreses a trencar les barreres entre les persones que usen diferents vies de comunicació, mitjans i dispositius per comunicar-se amb qualsevol persona, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment. Les empreses dels sectors verticals, com els serveis bancaris, financers i les assegurances, estan a l’avantguarda en l’adopció de serveis SIP Trunking, ja que aquests serveis compleixen amb els requisits crítics de comunicació de les empreses al proporcionar sistemes de comunicació centralitzats fiable si rendibles.

Les companyies de BSFI es troben sota una gran pressió per oferir connectivitat en qualsevol moment als socis i clients de la cadena de valor, a la vegada que asseguren els baixos costos operacionals. Els serveis de SIP Trunking ajuden a simplificar l’administració de comunicació i a la reducció de costos. Els serveis SIP també ofereixen múltiples beneficis, inclòs l’enrutament personalitzat de trucades entrants per un processament de trucades ràpid i eficient, integració total amb sistemes de paginació externs existents o nous, integració de telèfons mòbils i smartphones, interconnexió de diverses seus i transferències de trucades sense inconvenients entre diferents ubicacions geogràfiques.

Àsia Pacífic (APAC) creixerà a un major CAGR fins el 2023

Segons Research and Markets, la regió APAC proporcionarà oportunitats de creixement significatives pels proveïdors de serveis SIP Trunking durant els propers cinc anys. La regió mostra una combinació d’alt creixement, economies en desenvolupament i adopció massiva de dispositius mòbils i Internet. Els ràpids avenços en la infraestructura de xarxa, el cloud computin, les telecomunicacions i la IoT han encoratjat a moltes empreses a adoptar els serveis SIP Trunking. Amb la creixent pressió per assolir una major agilitat comercial, més organitzacions de TI en la regió APAC estan planejant adoptar els serveis de SIP Trunking en l’entorn empresarial per funcionar correctament, millorar l’eficiència operativa i reduir els costos. El sorgiment del model de pagament per ús està impulsant l’adopció de serveis SIP Trunking específicament entre les pimes.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo