Atenció al client

Per què les companyies d’assegurances subcontracten els seus call center?

Enreach 03/01/2022
Clock icon 4 min

Als negocis, hi ha alguns processos que es passen per alt quan es tracta de nivells d’importància i, de vegades, això pot incloure el servei al client. Això és degut a que la satisfacció del client es pot aconseguir d’altres formes i, en aquest món digital, les trucades telefòniques s’ometen a favor dels correus electrònics i la missatgeria instantània. Però la veritat és que els serveis dels call center continuen sent importants pels usuaris.

La subcontractació dels processos comercials té molts beneficis com les oportunitats de gestió del temps o l’estalvi de diners a l’haver de comprar software costós. I els avantatges de subcontractar els serveis d’un call center inclouen garantir que els clients sempre rebin un servei de la més alta qualitat en tot moment.

Per què les companyies d’assegurances subcontracten els seus call center?
1) Per tenir accés a un equip eficient

Quan es tracta de serveis de contact centers, el factor número 1 que moltes persones busquen és l’eficiència. Això és degut a que els consumidors d’avui esperen i exigeixen rapidesa en les respostes de les marques a les que donen suport, especialment ara que vivim en una era digital.

Si s’opta per subcontractar el call center, es tindrà accés a un equipo eficient i eficaç per atendre les trucades i consultes dels clients. Això farà que l’oferta de serveis i el seu procés siguin més àgils, el que ajudarà a la consolidació en la ment dels usuaris com una companyia d’assegurances que realment es preocupa per ells.

2) Oferir suport en més d’un idioma

A Sudàfrica, per exemple, hi ha 11 idiomes oficials, el que de vegades pot dificultar la resposta precisa a les preguntes del contact center si el personal no en parla més d’un. En canvi, si s’opta per subcontractar un centre d’atenció al client, hi haurà suport en diversos idiomes, el que es reflectirà positivament en l’experiència del client (CX).

D’aquesta manera, es podrà interactuar amb una audiència més àmplia i diversa, col·locant a la seva empresa a l’avantguarda de la seva indústria. Per exemple, algú pot trucar per telèfon amb una consulta sobre assegurances en afrikáans, però malauradament, els agents només parlen anglès. Això podria causar importants problemes de comunicació entre el personal i els clients. En una empresa de subcontractació, els agents del call center solen ser multilingües, el que els hi permet respondre a les preguntes de qualsevol client.

3) Deixar espai pel creixement

Si un negoci està creixent o necessita més personal per a una nova iniciativa de màrqueting, la subcontractació del call center és una forma molt eficaç de deixar espai per aquest creixement. La subcontractació és especialment eficaç per a les organitzacions que poden tenir un petit equip intern a càrrec de les trucades i els correus electrònics i que podrien necessitar lidiar amb un major volum de treball degut a l’expansió comercial.

Els agents del contact center també estan capacitats per gestionar tant grans volums de trucades telefòniques com volums baixos. En aquest sentit, descobrirà que si està experimentant un creixement, és més fàcil subcontractar un contact center que esperar a que el seu personal l’administri pel seu compte, ja que podrien sentir-se massa estressats ​​i aclaparats.

4) Estalviar costos

Un dels principals beneficis d’optar per subcontractar el call center és que li permetrà estalviar costos. No serà necessari contractar a noves persones per a funcions específiques, com agents del call center, ni invertir en software costós per gestionar trucades telefòniques i d’altres formes de comunicació.

Estalviar diners por ajudar-lo a invertir-lo en altres àrees del seu negoci. Per exemple, es podria enviar a l’equip de màrqueting per a què es capaciti en noves tècniques d’optimització de motors de cerca (SEO) per a què es pugui arribar millor a la seva audiència i atreure nous clients. Les empreses de subcontractació només utilitzen professionals altament capacitats, el que significa que també hi ha un estalvi de costos, ja que no haurà de lidiar amb costosos errors de servei al client.

5) Adoptar la subcontractació

És possible que algunes empreses no creguin que la subcontractació sigui la solució adequada per a les companyies d’assegurances, però pot ajudar enormement en moltes àrees. La subcontractació del call center pot ser d’ajut al permetre l’accés a un equip eficient i oferir suport per a diversos idiomes.

D’aquesta manera, es generarà més espai per créixer com a empresa perquè els empleats poden concentrar-se en temes importants i desenvolupar les seves pròpies habilitats alhora. I, per suposat, suposarà un estalvi de diners que podrà ser invertit en processos comercials importants.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo