Altres

Tendències emergents en mobilitat empresarial

Enreach 26/09/2017
Clock icon 2 min

Durant molt de temps, les solucions de mobilitat empresarial, si bé han format part de l’estratègia de moltes organitzacions, han estat relegades a un segon pla, amb iniciatives en ocasions retardades, per ser considerats projectes poc importants o, en el millor dels casos, complementaris. No obstant, és ara quan els projectes mòbils s’estan convertint en una autèntica prioritat. Les tendències emergents en mobilitat empresarial es deuen, principalment, a un increment incessant de la competitivitat.

Les grans empreses ja no només competeixen amb altres grans empreses, sinó també, i cada cop més, amb petites start-ups, més àgils, innovadores, ràpides i menys burocràtiques, que donen prioritat als productes i serveis mòbils, i que compten amb empleats mòbils a només un botó de distància.

Així, queda patent que, en el mercat actual, les empreses han de concedir prioritat absoluta a les solucions i estratègies de mobilitat empresarial, si no desitgen arriscar-se a perdre una considerable quota de mercat.

Tendències emergents en mobilitat empresarial

L’estudi “Trends in Enterprise Mobility 2017” dut a terme per la firma ClearBridge Mobile, aporta una visió global de les tendències emergents en mobilitat empresarial, a l’hora que revela els desafiaments als quals s’enfronten les companyies a l’adaptar-se a un ecosistema mòbil en ràpida evolució.

En aquest sentit, ClearBridge Mobile assenyala que la mobilitat empresarial s’està convertint ràpidament en una prioritat per a les grans organitzacions, tant enfocada als propis empleats com al servei d’atenció al client, de tal forma que ara les empreses entenen la innovació mòbil com un factor competitiu clau pel futur dels seus negocis.

Algunes de les tendències emergents en mobilitat empresarial durant el 2017 i que es desenvoluparan a partir d’aquest i els següents anys són:

  • El mercat d’aplicacions mòbils representa el 60% del temps totat invertit; gairebé dos de cada tres minuts dels dedicats pels usuaris a aplicacions, es realitzen sobre aplicacions mòbils.
  • S’estima que el mercat de la mobilitat empresarial continuarà creixent de manera constant arribant als 140.000 milions de dòlars el 2020.
  • De cara l’any 2020, s’estima que el 42% de la força de treball global sigui mòbil.
  • A finals de 2017, la demanda d’aplicacions mòbils empresarials s’haurà multiplicat per cinc.
  • El 42% de les organitzacions espera incrementar les seves inversions en aplicacions mòbils.
  • El 80% de les apps mòbils empresarials són abandonades després del seu primer ús.
  • La seguretat i la privacitat continuen sent una de les principals preocupacions en l’àmbit de la mobilitat empresarial.

Amb la finalitat d’evitar el risc de caure en l’obsolescència, la mobilitat és ara crucial per a les empreses, una tendència transformadora que ajudarà a què les organitzacions siguin molt més competitives en un mercat sotmès a constant canvi i evolució. Caminar cap a una major eficiència, connectar més i millor amb una base de client cada cop més àmplia, és l’objectiu d’empreses que ara reconeixen la innovació mòbil com un factor competitiu clau.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo