Atenció al client

2-Way SMS: missatges intel·ligents per optimitzar recursos

Enreach 31/10/2017
Clock icon 3 min

En l’actualitat, tant empreses d’àmbit privat com administracions públiques utilitzen noves formes de comunicació més efectives amb els usuaris. Mitjançant l’enviament de SMS, companyies privades poden confirmar reserves, respondre a promocions o enquestes o enviar justificants de recepció. D’altra banda, institucions d’àmbit públic poden recordar cites mèdiques o enviar notificacions administratives.

A través del servei 2-Way SMS, els usuaris reben un missatge recordatori pocs dies abans de la cita mèdica. En el text, no només es recorda el dia, hora i lloc de la visita, sinó que també es dóna l’opció de prémer sobre un número de telèfon per trucar al centre en cas que no es pugui anar, anul·lant així la visita i deixant espai perquè un altre usuari pugui aprofitar-la.

2-Way SMS, missatges intel·ligents per optimitzar recursos

2-Way SMS és un servei que et permet interactuar amb els teus clients mitjançant SMS o missatges de veu bidireccionals i intel·ligents. Aquest servei de missatgeria avançat permet enviar comunicats amb invitacions a l’acció personalitzades i executar accions de seguiment en funció de la resposta de cada usuari.

Quins avantatges ofereix el servei 2-Way SMS?
  • Disposar d’un servei de missatgeria bidireccional i intel·ligent: pots enviar comunicats amb invitacions a l’acció personalitzades i executar accions de seguiment en funció de la resposta de cada usuari, ja sigui responent als SMS, o mitjançant pulsacions del teclat o instruccions de veu en el cas de trucades.
  •  Combinar l’eficàcia del SMS amb la proximitat de les trucades: selecciona el canal més adequat amb l’objectiu de maximitzar les respostes. Envia missatges SMS al teu target més jove i llança comunicats mitjançant trucades per a un públic objectiu menys procliu a usar dispositius mòbils. A mes, gestiona certes respostes posant al client en contacte amb els teus operadors mitjançant trucades automàtiques.
  • Personalitzar i adaptar el servei a la teva mida: 2-Way SMS ofereix múltiples possibilitats de configuració com, per exemple, la personalització del remitent de l’SMS i el número trucant, i dels propis missatges SMS o de veu. Sincronitza també la informació telefònica amb els teus sistemes corporatius amb tota comoditat. 
  • Generar informes, estadístiques i configuració online: el servei 2-Way SMS ajuda a millorar la teva intel·ligència de negoci perquè permet obtenir estadístiques en temps real 24/7. Configura i gestiona tota la informació del servei accedint al teu tauler de control en el moment que precisis, estiguis on estiguis i amb qualsevol dispositiu connectat a Internet. Restringeix les trucades per països i extreu estadístiques i despeses del servei en tot moment.
Infinites aplicacions per a tots els sectors

Amb 2-Way SMS, el límit de la missatgeria intel·ligent el posa la teva imaginació. Utilitza’l per optimitzar els teus recursos en multitud de situacions en tots els sectors. Pots millores les teves ràtios de rendiment i eficiència mitjançant confirmacions de cites, notificacions administratives, confirmació de reserves, resposta a promocions o enquestes, o justificants de recepció, entre moltes d’altres aplicacions.

En aquest sentit, és especialment significatiu l’ús dels SMS en el sector de la salut, tant pública com privada, per recordar les visites als usuaris. Per exemple, a Catalunya, segons un comunicat de l’ICS (Institut Català de la Salut), un 8% de les visites mèdiques amb cita prèvia es perden cada any perquè els usuaris no hi van, motiu pel qual no hi ha temps per reprogramar-les i atorgar-les a una altra persona.

Amb 2-Way SMS, ja pots enviar el missatge adequat en el moment just… bidireccional. Intel·ligent.

webinar_blog_2
Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo