Atenció al client

6 avantatges pels agents d’un call center que treballen en remot

Product User 15/06/2023
Clock icon 2 min

Hi ha algun avantatge que els agents d’un call center treballin des de casa? En aquest post destacarem per què la cultura del treball remot és un gran avantatge per a les operacions d’un contact center.

L’opció de treballar des de casa ha guanyat impuls en els últims anys, amb un augment del 140% des de 2015, segons Global Workplace Analytics.

Amb les eines i els agents adequats, el treball remot pot generar beneficis comercials significatius; aquest ha estat un factor clau en l’adopció del contact center basat en el núvol, ja que ho converteix en una solució segura, simple i rendible.

Quins són els avantatges del treball remot pels contact center?

1) Augment de la flexibilitat

Els agents que treballen des de casa faciliten l’escalabilitat segons les necessitats de l’empresa, ja que es pot augmentar el número d’agents durant els canvis de torns i els períodes pic i disminuir-lo en els dies hàbils regulars.

2) Estalvi de costos

Els empleats dels call center que treballen en remot estalvien temps i diners a les empreses, tant en equips informàtics, com en quotes de manteniment i despeses extra d’oficina, entre d’altres.

3) Suport 24/7 als clients

Els agents que treballen des de casa poden exercir les seves tasques en qualsevol part del món i en diferents zones horàries. D’aquesta manera, es pot oferir un suport 24/7 durant tots els dies de l’any.

4) Ampliació de talent en l’equip

És possible que a alguns agents no es sentin còmodes amb les situacions d’estrès que de vegades es generen en els contact center. Pot ser una pèrdua per una empresa obligar a un representant d’atenció al client altament qualificat a treballar en l’entorn de l’oficina i podria costar-los a alguns d’ells considerar altres alternatives de feina.

Amb un contact center basat en el núvol, els empleats d’un centre d’atenció al client poden treballar des de casa, gaudint de la flexibilitat i la potenciació de les millors habilitats de cada agent.

5) Motivació dels empleats

Els empleats del call center poden sol·licitar alguns canvis en les seves rutines diàries. Durant aquests períodes, les empreses poden fer que els agents treballin des de casa, millorant així significativament el rendiment i la motivació de l’equip.

6) Accessibilitat a tot el món

El treball remot facilita la connexió dels agents de center des de qualsevol lloc amb un ordinador, accés a Internet i uns auriculars i així seguir ajudant als clients. Així, es pot optimitzar la força de treball en un contact center amb agents remots i aprofitar molts més avantatges que ofereix la tecnologia en el núvol.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo