Atenció al client

8 raons per migrar a un call center al núvol

Enreach 24/04/2019
Clock icon 4 min

Per a les organitzacions, migrar a un call center al núvol pot resultar particularment valuós, donat que poden disposar de recursos pràcticament il·limitats: escalabilitat ràpida i rendible per adaptar-se a canvis estacionals i creixement sostingut, accés a nova tecnologia i més robusta, reducció de costos, flexibilitat, senzillesa de connexió i disponibilitat 24/7/365, entre d’altres.

Algunes empreses creuen que canviar a un call center al núvol significa que han de realitzar la transició de tots els sistemes alhora. Tanmateix, es tracta de preocupacions errònies, que fins i tot poden ser perjudicials per a les organitzacions. Això és degut a les pressions competitives, en constant creixement, que exigeixen a les empreses:

  • Agilitat i ràpida capacitat de reacció.
  • Empoderament i capacitació de la força laboral mòbil.
  • Aprofitament de la tecnologia avançada com l’aprenentatge automàtic i l’anàlisi.
  • Minimització de les despeses.
8 beneficis de migrar un call center al núvol
1) Sistema robust

Cada minut que un call center es cau, els usuaris es veuen afectats i una empresa corre el risc de perdre diners. El temps d’inactivitat no planificat pot tenir un impacte durador: algunes marques mai es recuperen del dany causat a la seva reputació.

És per això que les organitzacions que proporcionen les solucions al núvol són tan atractives. Les solucions de contact centers al núvol garanteixen l’estabilitat i confiabilitat.

2) Accés al software més nou sense cost addicional

Històricament, els call center han tingut el repte de sortir endavant o seguir el ritme dels seus competidors en el que respecta a la tecnologia, especialment quan els pressupostos són ajustats. Tenir un software actualitzat amb totes les noves característiques és clau quan es tracta de poder superar a la competència.

Aquí és on entra en joc el núvol. Al passar a un call center al núvol, les empreses tenen accés a les versions més actualitzades de les aplicacions diverses vegades al llarg de l’any. I pot fer això sense haver d’assignar recursos o pressupost.

3) Expansió de capacitats i possibilitat d’afegir funcionalitats

El núvol proporciona accés a aplicacions i tecnologia que abans les empreses no podien pagar, podent expandir fàcilment la capacitat del que ja tenen a l’afegir noves funcionalitats. Gràcies al núvol, poden modernitzar les operacions del seu call center degut als nous avenços tecnològics disponibles.

4) Alta capacitat

És difícil estimar el que es necessitarà en un món en constant canvi, fins i tot si s’aposta una conjectura basada en dades històriques. Els pronòstics imprecisos costen diners a les empreses: els recursos cars estan inactius o les necessitats dels usuaris no es satisfan. 

Amb el cloud computin, aquests problemes desapareixen, donat que es pot pagar per l’ús realitzat. També es poden augmentar o disminuir automàticament els recursos a mesura que canvien els pronòstics.

5) Reducció de costos

El canvi al software al núvol modifica la forma en què es pressuposten i planifiquen les seves aplicacions. Una nova solució de call center local pot comportar una gran inversió inicial en infraestructura.

Pel contrari, la implantació d’un call center al núvol no requereix d’aquesta gran inversió: no és necessari comprar hardware ni software i, a més, el proveïdor ofereix serveis de pagament per ús.

6) Facilitat i senzillesa d’administració

Per a les organitzacions a gran escala o globals no és “si”, sinó “quan”, en el que respecta a moure’s cap al núvol. Un enfoc basat en el núvol garanteix una major flexibilitat i agilitat, i ajuda a millorar la productivitat i la competitivitat. Amb el núvol, aquestes empreses poden implementar fàcilment les seves aplicacions a tot el món amb només uns clics.

El núvol també garanteix la facilitat d’administració per a les aplicacions globals i els treballadors remots, fen-t’ho més fàcil i més eficient a través de recursos accessibles en qualsevol moment i en qualsevol lloc.

7) Millora de la seguretat de les dades

Les persones encara tenen preguntes i inquietuds sobre la seguretat de les dades del call center emmagatzemats en el núvol. No obstant, els estudis mostren que les dades emmagatzemades en el núvol són en realitat més segurs que les dades emmagatzemats en sistemes locals heretats per diverses raons, entre elles:

  • El núvol proporciona accés instantani a les últimes eines de seguretat en temps real.
  • Les solucions de núvol líders asseguren el xifrat de dades tant en trànsit com en repòs.
  • Els professionals que construeixen i mantenen centres de dades basades en el núvol són experts en seguretat de dades i enfocats en la protecció del núvol.
  • El nivell de seguretat utilitzat en el núvol és més alt que l’emprat en les aplicacions locals.
  • La majoria de les organitzacions no poden igualar la despesa d’un proveïdor en el núvol i la seva dedicació a la seguretat.
8) Preparació del call center per a l’omnicanalitat

El lliurament d’una experiència omnicanal personalitzada requereix la connexió sense problemes de tots els canals de comunicació per garantir que els supervisors, analistes i agents del call center tinguin una visibilitat completa de les interaccions i tot el procés dels usuaris.

Amb el núvol, els contact center poden fer que la tecnologia d’avantguarda es converteixi en una realitat rendible, de manera que puguin analitzar i compartir dades i informació d’una àmplia gamma de fonts a tota l’empresa.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo