Notícies

Masvoz destaca els avantatges del cloud a la Cadena SER

Enreach 23/12/2015
Clock icon 1 min

Alfred Nesweda, director general de masvoz, destaca al programa Hora 25 de la Cadena Ser la seguretat que té per a les empreses emmagatzemar la informació al núvol.

Masvoz, especialitzada en el desenvolupament i comercialització de serveis i solucions cloud de telefonia i comunicacions corporatives, ha parlat amb Hora 25 sobre els avantatges dels servidors d’emmagatzematge de dades coneguts com cloud.

Nesweda destaca principalment els avantatges que tenen aquest tipus de tecnologies quant a la flexibilitat laboral i productivitat dels empleats en les empreses: “La infraestructura virtual o en el núvol et permet accedir a tots els serveis des de qualsevol ubicació. En el cas de masvoz, on oferim telefonia per a empreses, l’usuari pot realitzar i rebre trucades en la seva extensió directa des del seu telèfon mòbil, un telèfon de sobretaula, el portàtil… és a dir, no cal estar directament a una oficina per estar connectat al sistema telefònic corporatiu”.

Així mateix, a les seves declaracions Alfred Nesweda destaca que treballar en el núvol pot ser fins i tot més segur que emmagatzemar arxius en qualsevol altre dispositiu: “Un exemple clar és que tu pots perdre el teu telèfon mòbil amb facilitat i les dades que tens allí ja no saps què passarà amb elles. En canvi, si aquestes dades les tens al núvol protegides amb les mesures de seguretat adequades, tu pots perdre el teu mòbil però les dades les segueixes tenint intactes en el cloud”.

Bell icon ¡Subcriu-te! Hearth icon Demana una demo